مواد لازم:
 پاستاي ريز : 1پيمانه
 کلم برگ سفيد : 2پيمانه
 جعفري خرد شده : 1پيمانه
 پياز نگيني خر شده :1 عدد
 سيب زميني نگيني خرد شده: 1پيمانه
 هويج نگيني خرد شده: 1پيمانه
 نخود سبز : 1پيمانه
 فيله گوجه فرنگي : 1پيمانه
 پنير گروير يا ماتزارلا: 1پيمانه
 روغن زيتون : 2 قاشق غذا خوري 
 نمک و فلفل : به ميزان دلخواه 
 عصاره قلم يا استاک گوشت: 1ليتر 

 روش تهيه :
 پياز را با روغن زيتون کمي تفت داده و عصاره قلم را با نمک و فلفل به آن اضافه کنيد. بعد تمام تره بار خرد شده را به جز جعفري و نخود سبز، داخل عصاره در حال جوش بريزيد و حدود 30 دقيقه بعد نخود سبز و پاستا را به آن اضافه کنيد. پس از آنکه پاستا نرم شد جعفري را نيز اضافه کرده و شعله را خاموش کنيد. مينسترونه را در ظرف کشيده و روي آن را پنير رنده شده بپاشيد. اين سوپ ايتاليا يا پستوي ريحان خورد شده مي شود، اما شما مي توانيد آن را با آب ليمو ترش تازه ميل کنيد.
 روش تهيه پستوي ريحان:
 برگ ريحان را با پنير فتا و دانه صنوبر، سير، روغن زيتون، نمک و فلفل داخل مخلوط کن بريزيد و سپس روي نان تست برش خورده قرار دهيد. 
منبع: ماهنامه دنياي زنان شماره 55