مواد لازم براي 4 نفر:
 سينه ي مرغ : 2 عدد 
 روغن زيتون با مايع : 4 قاشق سوپخوري 
 پياز خرد كرده : 1 عدد
 سير له كرده : 4 حبه 
 سركه يا آبليمو : 1 قاشق سوپخوري 
 سويا سس : 2 قاشق چايخوري 
 فلفل قرمز : يك چهارم قاشق چايخوري 
 نمك : به ميزان لازم  

 كره : 30 گرم 
 پوره ي گوجه فرنگي : 3 عدد 
 فلفل كبابي خرد كرده : 2 عدد 
 چوب دارچين : 2 تكه 
 رازيانه : يك دوم قاشق چايخوري 
 برگ بو : 2 عدد
 روش تهيه 
 سينه مرغ را با مقداري روغن زيتون،پياز ،نيمي از سير،سركه ،سويا سس،فلفل قرمز و نمك ،آغشته كنيد تا مزه دار شود.در تابه ي مناسبي،كره،باقيمانده ي سير،گوجه فرنگي ، فلفل،دارچين،رازيانه و برگ بو را بريزيد ، روي اجاق قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا آب آن كشيده شود.اكنون در سيني فر (تاون) ، كاغذ آلومينيوم قرار دهيد ،سينه ي مرغ را رويش بگذاريد و مواد را در زير پوست ان بگنجانيد .حالا اطراف كاغذ آلومينيوم را جمع كنيد.فر(تاون)را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد گرم كنيد و سينه ي مرغ را به مدت تقريبي يك ساعت در آن بپزيد .اينك كاغذ را باز نمائيد و صبر كنيد تا مرغ ، برشته شود. 
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44