مواد لازم جهت تهيه ي كيك هويج براي 10-12 نفر:
 آرد : 300گرم 
 بيكينگ پودر : 2 قاشق چايخوري 
 دارچين : 1 قاشق چايخوري 
 روغن مايع : 250 ميلي ليتر (1 پيمانه)
 شكر : 180 گرم 
 تخم مرغ : 4 عدد
 عسل : يك دوم پيمانه 
 هويج رنده كرده :400 گرم 
 گردو برشته و خرد كرده : 100گرم 
 مارمالاد زردآلو : به ميزان لازم
 خمير مارسيپان : 300 گرم 
 خمير فوندانت : 350 گرم  

 خمير مارسپيان در رنگ هاي دلخواه براي تهيه ي ميوه ها  
روش تهيه 
 آرد ، بيكينگ پودر و دارچين را با هم مخلوط كنيد ودر كاسه اي بريزيد .آن گاه روغن مايع ، شكر،تخم مرغ ها و عسل را در كاسه ي ديگري با هم مخلوط كنيد و قدري با همزن برقي بزنيد.سپس اين مايه را با مخلوط ارد بيفزائيد و خوب هم بزنيد تا مايه صاف يكدستي به دست آيد. حالا هويج و گردو را به مايه بيفزائيد و آن را درون قالب چربكرده اي به قطر 20 و ارتفاع 9 سانتيمتر بريزيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد ، به مدت تقريبي 1 ساعت بپزيد. بعد با خلال چوبي ، كيك را امتحان كنيد و چنانچه چيزي از مايه ي كيك به خلال چوبي نچسبيد ،آن را از فر بيرون بياوريد. 
 حالا كيك را روي پنجره ي سيمي بگذاريد و پس از 15 دقيقه،ان را از قالب خارج نمائيد . صبر كنيد كيك كاملا خنك شود .بعد رو و اطراف آن مارمالاد زردآلو بماليد .خمير پارسيپان را روي سطحي كه پودر قند پاشيده ايد،با وردنه باز كنيد و روي كيك بيندازيد ، به گونه اي كه خمير مارسيپان را رو و اطراف كيك را كاملا بپوشانيد.آن گاه روي خمير ، مارمالاد زردآلو بماليد. سپس خميرفوندانت را روي سطح پودر قندپاشي شده ، به ضخامت تقريبي 2 ميليمتر باز كنيد و روي كيك پهن نمائيد.اضافي هاي اطراف خمير را بگيريد و آن را صاف و مرتب سازيد.اينك با خميرهاي رنگي مارسيپان ؛ ميوه هائي همچون زردآلو ، هلو،گلابي ،سيب ،ليمو و پرتقال ،بسازيد و از خميرسبزرنگ ،برگ هائي در اندازه هاي مختلف فراهم كنيد .حالا ميوه ها و برگ ها را در كيك بچينيد تا كيك شکل زيبائي پيدا كند. سپس آن را براي پذيرائي روي صفحه ي پوشيده از خمير فوندانت ، يا روي ديس زيبائي بگذاريد. 
يادآوري : قبل از استفاده از مارمالاد زردآلو ،آن را گرم كنيد و از صافي عبور دهيد تا صاف و يكدست شود.
 منبع:مجله اشپزباشي،شماره44