مواد لازم براي 55 برش:
 آرد : 150 گرم 
 تخم مرغ كمي زده شده با چنگال: 3 عدد
 روغن مايع :1 قاشق سوپخوري 
 شير :160 ميلي ليتر (دو سوم پيمانه)
 اسفناج خرد كرده 250 گرم 
 مواد لازم مياني :
 خامه :160 ميلي ليتر(دو سوم پيمانه)
 فلفل دلمه اي قرمز خرد كرده وتفت داده: 400 گرم
 پيازچه ي خرد كرده :2 قاشق سوپخوري  

 روش تهيه 
 آرد را در كاسه اي بريزيد ، تخم مرغ ها ، روغن و شير را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا مايه صاف و يكدست شود.آن گاه اسفناج را در پارچه اي بريزيد و خوب بفشاريد تا آب اضافه اش گرفته شود .بعد آن را به مايه بيفزائيد .حالا تابه ي مناسبي را چرب كنيد وروي اجاق بگذاريد تا داغ شود.اكنون هر بار 3 قاشق سوپخوري از مايه ، درون تابه بريزيد و هر دو طرف آن را بپزيد تا طلائي رنگ شود. كرپ ها را ـ همچنان كه داغ است ـ رول كنيد و كنار بگذاريد تا خنك شوند. سپس كرپ هارا باز كنيد و ازموادمياني رويشان بماليد و دوباره آن ها را بپيچيد .حالا رول ها را به عرض 2 سانتيمتر ببريد ، رويشان را بپوشانيد ودر يخچال قرار دهيد . اين پيش غذا را،خنك ميل كنيد. 
روش تهيه ي مواد مياني :
 همه ي مواد را ،در كاسه ي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. 
نكته خواندني 
 اسفناج داراي انواع ويتامين و مواد معدني مي باشد .اسفناج مانند ديگر برگ هاي زرد تيره منبع خوبي ازبتاكاروتن و آنتي اكسيدان قوي ضد بيماري است و خطر پيشرفت آب مرواريد را كاهش مي دهد. 
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44