مواد لازم براي 12 عدد:
 روغن مايع : 2 قاشق سوپخوري 
 تخم مرغ : 1 عدد درسته و يك عدد زرده 
 دوغ : 200 ميلي ليتر 
 بيكينگ پودر: 1 قاشق چايخوري 
 نمك : به ميزان لازم
 آرد : 400 گرم 
 سيب زميني پخته ي درشت:: 2 عدد
 تخم مرغ پخته ي سفت : 2 عدد
 پنير موزارلاي رنده كرده: 800 گرم 
 كنجد تفت داده : 2 قاشق سوپخوري  

 روش تهيه :
  
 روغن ، تخم مرغ ، زرده ي تخم مرغ ، دوغ، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنيد .آن گاه كم كم آرد را بيفزائيد ، در حدي كه خمير نرم و لطيفي به دست آيد . بعد آن را نيم ساعت استراحت دهيد.
 سپس سيب زميني را در يخچال بگذاريد تا كاملا سرد شود. اينك برش هاي بلند و منظمي از سيب زميني ها فراهم سازيد . اكنون تخم مرغ را رنده كنيد. حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده ، به ضخامت نيم سانتيمتر باز كنيد. اينك مربع هاي 12 سانتيمتري از خمير ببريد . در هر خمير برشي از سيب زميني قرار دهيد و روي آن قدري تخم مرغ رنده كرده ، پنير و قدري كنجد بپاشيد .حالا از دو طرف خمير ، به اندازه ي نيم سانتيمتر روي مواد قرار دهيد . بعد ان را لول كنيد . اكنون آن را در روغن داغ سرخ كنيد و روي هوله ي كاغذي آشپزخانه ، روغن اضافي اش را بگيريد و ميل نمائيد. 
نكته ي خواندني 
  
 دوغ نوشيدني لبني مناسبي است كه مي تواند جاي نوشابه را در سبد غذائي ما بگيرد، نوشيدني سالم و مفيدي كه تأمين كننده بخشي از نياز روزانه كلسيم و حاوي ويتامين هاي گروه B است. 
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44