مواد مورد نياز:
  
 كره: 125 گرم
 شير:2 قاشق غذاخوري
 وانيل: مقداري
 آرد ذرت: 50 گرم
 ذرت پخته: 50 گرم
 آرد سفيد: 200 گرم
 زرده تخم مرغ: يك عدد
 شكر: نصف پيمانه 
شيوه پخت:
  
 1- كره را با هم زن بزنيد.
 2- پودر شكر و وانيل را به كره افزوده، بزنيد تا مايه يك دستي حاصل شود.
 3- زرده تخم مرغ را به مواد اضافه كرده و خوب بزنيد.
 4- شير را به مواد فوق اضافه نموده، بزنيد.
 5- آرد سفيد و آرد ذرت را مخلوط كرده و الك كنيد. سپس آرام آرام به مواد فوق اضافه نماييد.
 6- ذرت پخته را به مواد افزوده، خوب هم بزنيد.
 7- مواد را با فاصله به ميزان مساوي روي كاغذ روغني قرار دهيد.
 8- سيني را به مدت تقريباً يك ساعت با حرارت 175 درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد.
 9- بعد از اتمام زمان تعيين شده، سيني را از فر خارج كرده، روي هر بيسكوييت مقداري عسل بريزيد.
 10- مجدداً سيني را به مدت 7 دقيقه با همان حرارت داخل فر قرار دهيد.
 11-نهايتاً بيسكوييت ها را به ديس ديگري انتقال دهيد. 

 منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره 79