مواد لازم براي تهيه
  
 سرکه/ 4 کيلو
 سبزي ترشي و سيب نارس هرکدام/ يک کيلو
 هويج و خيار هرکدام/ يک کيلو
 فلفل سبز/ نيم کيلو
 چمبره خيار/ يک کيلو
 بادنجان/ يک کيلو
 شفتالو نارس/ يک کيلو
 نمک، زردچوبه، فلفل و ادويه/ بمقدار لازم 
طرز تهيه:
  
 ابتدا سبزي را شسته و پاک کرده و خرد و ريز نموده سپس بادنجان را با فلفل سبز و چمبره خيار و هويج و خيار را پس از شستن قطعه قطعه نموده سيب و شفتالو را قاچ نموده و هسته و دانه را گرفته به يک اندازه خرد کرده در يک ظرف بزرگ، تمام مواد را قاطي نموده و زردچوبه و ادويه اضافه کنيد. سرکه را رويش بريزيد پس از 5 ساعت در يک ظرف جا داده در ظرف را محکم ببنديد و در جاي خنک بگذاريد پس از 10 روز قابل مصرف است. 
منبع:نشريه آشپزي کردستان