مواد لازم براي مصرف 10 نفر
  
 گوشت گوساله بدون استخوان قطعه قطعه شده/ يک کيلو
 لپه / 100 گرم
 شيره انگور/ يک استکان
 رب انار/ نيم استکان
 پياز/ 2 عدد
 ادويه، حل و دارچين/ يک قاشق مرباخوري
 روغن، نمک و زردچوبه/ بمقدار لازم 
طرز تهيه:
  
 ابتدا پيازداغ را در يک قابلمه آماده کرده گوشت را با نمک و زردچوبه در پيازداغ تفت داده و 2 کاسه آب مي ريزيد. بجوش که آمد، نيم ساعت قبل از کشيدن غذا، شيره رب انار و ادويه را مخلوط کرده در غذا مي ريزيد، شعله را کم کرده، تا بحال خود جا بيفتد. 
منبع:نشريه آشپزي کردستان