مواد لازم براي مصرف 5 نفر
  
 شير/ 1/5 کيلو
 برنج درجه 3/ 2 ليوان
 نمک/ بمقدار لازم
 شيره انگور/ يک ليوان
 دارچين/ يک قاشق 
طرز تهيه:
  
 ابتدا شير را در يک قابلمه روي اجاق گذاشته مقدار 2 ليوان آب به آن اضافه کرده تا کاملاً بجوش آيد پس از آن برنج پاک کرده به شير اضافه نموده مرتب بهم مي زنيد تا بالا نيايد و کف نکند مقداري نمک هم به آن افزوده تا بحال خود بسته و پخته شود هنگام کشيدن در ظرفهاي ديس يا پيش دستي، بر روي آن مقداري دارچين و شيره ي انگور بريزيد. 
منبع:نشريه آشپزي کردستان