مواد لازم: 
  
 فيله ي ماهي شير 300 گرم
 آب ليمو 3 قاشق سوپ خوري
 نمک، فلفل، زردچوبه، ادويه ي کاري به ميزان لازم
 سيب زميني پخته 150 گرم
 پياز 1 عدد
 زعفران دمکرده 1 قاشق چايخوري
 سير 2 حبه
 جعفري 2 قاشق غذاخوري
 تخم مرغ 3 عدد
 پودر سوخاري به ميزان لازم
 تخم مرغ زده شده 2 عدد
 روغن براي سرخ کردن به ميزان لازم 
روش تهيه:
  
 ماهي ها را در ترکيب آبليمو، ادويه کاري، فلفل، زردچوبه و نمک به مدت 1 ساعت بخوابانيد. آنگاه به همراه مقداري روغن کمي سرخ کنيد. سيب زميني ها و يک پياز کوچک را رنده کنيد، ماهي ها را خرد کرده و زعفران دمکرده، سير رنده شده، جعفري خرد شده و نمک و ادويه را بيفزائيد. تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کنيد و کاملاً ورز دهيد، از مواد به اندازه ي يک گردو برداريد و در دست فرم دهيد. مي توان کراکت ها را به شکل فلافل يا سيگارت و يا هر شکل ديگري که دوست داريد فرم دهيد و بعد در آرد سوخاري، تخم مرغ و دوباره آرد سوخاري بغلتانيد و در روغن غوطه ور سرخ کنيد. 
منبع: دنياي زنان، شماره 64