مواد لازم:
  
 آب ولرم : 100 ميلي ليتر
 شکر : 1 قاشق سوپخوري
 پودر مايه خمير : 1 قاشق سوپخوري
 آرد شيريني پزي : 500 گرم
 شير : 100 ميلي ليتر
 تخم مرغ : 1 عدد
 روغن مايع : 100 ميلي ليتر
 ماست : 100 ميلي ليتر
 کره : 125 گرم
 گردوي خرد شده : 200 گرم
 زرده ي تخم مرغ : 1 عدد
 پودر قند : به مقدار لازم 
روش تهيه
  
 آب ولرم، شکر و مايه خمير را داخل ظرف مناسبي بريزيد. روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايه خمير فعال شود. سپس آرد را داخل کاسه اي که گنجايش تمام مواد را داشته باشد، بريزيد و در وسط آن حفره اي ايجاد کنيد. آنگاه شير، تخم مرغ، روغن مايه و ماست و مايه خمير آماده شده را بيفزائيد و از دور کاسه، آهسته آرد را به مايعات وسط کاسه بياوريد و خمير کنيد. خمير را با پارچه اي نمدار و تميزي به مدت يک ساعت استراحت دهيد. خميرها را به صورت چانه هائي به اندازه ي يک نارنگي درآوريد و به صورت نازک باز کنيد. بعد روي هر خمير مقداري کره ــ که در دماي آشپزخانه نرم شده ــ بماليد و از گردوي خرد کرده روي آن بريزيد و رول کنيد و به صورت دايره در آوريد. سپس رويش زرده ي تخم مرغ (به اضافه ي يک قاشق شير و يک قاشق روغن مايع) بماليد و در فر گرم شده با دماي 350 درجه ي فارنهايت يا 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت 25 دقيقه بپزيد. اکنون شيريني ها را از فر درآوريد و رويشان پودر قند بپاشيد. 
منبع: دنياي زنان، شماره 64