مواد لازم براي 4-6 نفر:
 پياز داغ :3 قاشق چايخوري 
 زردچوبه :1 قاشق چايخوري 
 نمك و فلفل ;به ميزان لازم
 گوشت چرخكرده :250 گرم 
 قرص عصاره ي گوشت :1 عدد
 آب :500 ميلي ليتر 
 ارزن خوراكي بدون پوست : 300 گرم 
 عدس پخته :100 گرم 
 كشك :250 ميلي ليتر 
 سير داغ :3 قاشق سوپخوري 
 نعنا داغ :1 قاشق سوپخوري 
 زعفران حل كرده در آب :2 قاشق سوپخوري  

 روش تهيه :
 پياز داغ ،زردچوبه،نمك،و فلفل را در تابه اي بريزيد ،گوشت را به آن بيفزائيد و تابه را روي اجاق بگذاريد.آن گاه با حرارت ملايم گوشت را تفت دهيد .سپس قرص عصاره گوشت را خرد كنيد و آن را هم درون تابه بريزيد .اكنون 500 ميلي ليترآب به مواد بيفزائيد و صبر كنيد تا بجوشد .حالا ارزن خوراكي را اضافه كنيد و 20 دقيقه ي ديگر بجوشانيد تا بپزد.
 حالا عدس پخته را بيفزائيد و مخلوط كنيد . بعد قابلمه را از روي حرارت برداريد و كشك را اضافه كنيد و پس از مخلوط كردن ، دوباره روي حرارت ملايم قرار دهيد و به آرامي به هم بزنيد.سپس اجاق را خاموش كنيد ، در قابلمه را ببنديد و 10 دقيقه صبر كنيد. اينك غذا را در ظرف مناسبي بكشيد و روي آن را با سير داغ،نعنا داغ،پياز داغ،زعفران و كشك تزئين نمائيد و ميل كنيد. 
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44