زمان آماده سازي25 دقيقه. زمان پخت 20 دقيقه. 
 مواد لازم براي 6 نفر: 
  
 خمير پاستا گوجه فرنگي / 2تکه
 سفيده تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد.  
تهيه مغزي: 
  
 کره / 20گرم
 پياز قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
 سير له شده / 2 حبه
 قارچ دکمه اي خرد شده / 200گرم
 قارچ خرد شده / 200گرم
 ترخون تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري.  
تهيه کره سرخ شده: 
  
 کره / 250گرم
 سرکه سفيد / 1 قاشق غذاخوري. 
 1. خمير پاستا را به چهار قسمت تقسيم کنيد و هر قسمت را تا ضخامت 2 ميلي متري و به شکل مستطيل پهن نماييد. به اندازه يک قاشق چايخوري از مغزي برداريد و آن را گرد کنيد و اين کار را با بقيه مخلوط نيز انجام دهيد. سپس مغزي هاي گرد شده را به فاصله 3 سانتيمتر روي دو تا از ورقه هاي مسطتيلي شکل پاستا قرار دهيد. بوسيله قلم مو دو ورقه ديگر را اندکي سفيده تخم مرغ بماليد و آنها را روي دو ورقه اي که مغزي دار هستند بگذاريد. بين مغزي ها و لبه هاي پاستا را محکم به هم فشار دهيد. سپس خمير را بصورت راويولي مربعي شکل ببريد و روي آنها اندکي آرد بپاشيد. 
 2. اندک زماني پيش از سرو کردن راويولي را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، حدود 5 دقيقه يا تا زماني که اندکي نرم شود بپزيد و بعد آن را آبکش کنيد. راويولي را با کره سرخ شده سرو نماييد. 
 مغزي: کره را در ماهي تابه گرم کنيد پياز و سير را درون آن بپزيد و هم بزنيد تا نرم شود. قارچ و ترخون را به مخلوط اضافه کنيد و آنها را هم بزنيد تا زماني که قارچها اندکي نرم شوند. براي تهيه کره سرخ شده کره را در ماهي تابه داغ کنيد تا قدري قهوه اي رنگ شود و بعد سرکه را با آن مخلوط نماييد. 
 راويولي را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد. 
 بهتر است که کره سرخ شده را اندکي پيش از مصرف درست کرد. 
 روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد. 
 مايکروويو براي درست کردن کره سرخ شده مناسب است.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)