زمان آماده سازي 5دقيقه. زمان پخت 30دقيقه. 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 پاستاي پني / 120گرم
 بادمجان بزرگ( 500گرم)خرد شده / 1عدد
 نمک
 روغن زيتون / 1/4 پيمانه
 پياز قرمز متوسط ريز ريز شده / 1 عدد
 سير له شده / 2 حبه
 گوجه فرنکي کنسرو شده 410گرمي / 2 قوطي
 شکر / 3 قاشق چايخوري
 برگ خشک شده اوريگانو / 1قاشق چايخوري
 زيتون سياه / 1/4پيمانه
 پنير فتا خرد شده / 200گرم
 پيازچه خرد شده / 4عدد. 
 1. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. پاستا را زير آب سرد بشوييد مجدداً آب آن را بگيريد. 
 2. بادمجان را در کاسه اي بگذاريد و روي آن نمک بپاشيد. 30 دقيقه صبر کنيد و بعد بادمجان را زير آب سرد بشوييد و سپس خوب آن را خشک کنيد. 
 3. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد. بادمجان، پياز قرمز و سير را درون آن بپزيد و تا وقتي که پياز نرم شود آنها را هم بزنيد. گوجه فرنگي کنسرو شده رب گوجه، سرکه، شکر، اوريگانو را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد. مخلوط را بجوش بياوريد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ مخلوط را با حرارت متوسط بجوشانيد تا اندکي غليظ شود و بعد آن را خنک کنيد. پاستا، زيتون، پنير و پيازچه را به مخلوط قبلي قاطي کنيد و آنها را خوب با هم مخلوط کنيد. سالاد را بصورت گرم يا سرد سرو نماييد. 
 آن را مي توان 1 روزجلوتر تهيه کرد. 
 روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 مايکروويو براي پخت پاستا مناسب است.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)