زمان آماده سازي 20دقيقه. زمان پخت 10دقيقه. 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 پاستاي زانويي / 500گرم
 پنير پارمزان رنده شده / 2 قاشق غذاخوري.  
سس فلفل تند و فلفل دلمه اي قرمز: 
  
 فلفل دلمه اي قرمز متوسط / 2عدد
 گوجه فرنگي خشک / 1/4پيمانه
 فلفل قرمز کوچک و تازه خرد شده / 1عدد
 سير له شده / 2حبه
 آويشن تازه خرد شده / 1 قاشق چايخوري
 رب گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
 روغن زيتون / 1/4پيمانه
 فلفل سياه / 1/4قاشق چايخوري. 
 1. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش ريخته بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. پاستا را گرم نگه داريد آن گاه سس را به پاستا اضافه کنيد و روي آن پنير رنده شده بپاشيد. 
 سس فلفل تند و فلفل دلمه اي قرمز: فلفل دلمه اي را به چهار قسمت تقسيم کنيد و دانه ها و غشاي داخلي آن را خارج کنيد. آنها را زيرگريل يا در فر بسيار داغ سرخ کنيد طوري که پوست آنها بطرف بالا باشد تا پوست فلفل ها تاول بزند و سياه شود. 
 فلفل هاي قطعه قطعه شده را به مدت 5 دقيقه در پلاستيک يا کاغذ بپيچيد و بعد از اين مدت پوست آنها را بگيريد و قطعات فلفل را خرد نماييد. فلفل دلمه اي را با گوجه فرنگي، فلفل تند، سير، آويشن، رب گوجه فرنگي، روغن و فلفل در مخلوط کن يا غذاساز مخلوط کنيد تا يکدست شوند. 
 سس را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد. 
 روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد. 
 پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)