زمان آماده سازي 35 دقيقه. زمان پخت 30 دقيقه. 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 مقداري خمير معطر پاستا 
 گوشت گوساله، خرد شده / 500گرم
 پنير پارمزان رنده شده / 1/2 پيمانه
 خرده نان بيات / 1/2 پيمانه
 تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1 عدد
 ريحان تازه خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
 پنير موزارلا / 60گرم
 آرد ساده
 کره / 30گرم
 روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري 
سس خامه اي ريحان
  
 کره / 30 گرم
 پياز قرمز متوسط، خرد شده / 1عدد
 ريحان تازه، خرد شده / 1/4پيمانه
 خامه / 1/2پيمانه
 آرد ذرت / 1قاشق غذاخوري
 آب / 1/2پيمانه
 1. خمير پاستا را تا ضخامت 1/5 ميلي متري پهن کنيد و بعد آن را بصورت نوارهاي 30*2/5سانتيمتري ببريد. 
 2. گوشت را چرخ کنيد و بعد آن را با پنير پارمزان، خرده نان، تخم مرغ و ريحان مخلوط کنيد و در غذاساز آنها را عمل بياوريد تا خوب مخلوط شوند. پنير موزارلا را به صورت مکعب هاي کوچک، قطعه قطعه کنيد. 1 قاشق غذاخوري از مخلوط گوشت را دور پنير مکعبي شکل قرار دهيد و بعد آن را به شکل توپ گرد کنيد. با بقيه مکعبها و مخلوط گوشت نيز چنين کنيد. سپس کوفته قلقلي ها را در آرد بغلتانيد و بعد آنها را بتکانيد تا آرد اضافي از روي آنها بريزد. 
 3. کره و روغن را در ماهي تابه گرم کنيد؛ کوفته ها را درون آن بريزيد و تا وقتي که خوب سرخ شوند، آنها را بپزيد. پس از سرخ شدن، کوفته ها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنيد و در ظرف را بگذاريد. آنها را در حدود 10 دقيقه يا تا زماني که کاملاً بپزد در حرارت متوسط بپزيد. 
 4. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. کوفته ها را با پاستا و سس سرو کنيد. 
 سس خامه اي ريحان: کره را در ماهي تابه آب کنيد و پياز را در آن بپزيد و هم بزنيد تا اندکي نرم شود. ريحان، خامه، مخلوط آب و آرد ذرت را به پياز اضافه کنيد و مخلوط را هم بزنيد تا سس بجوشد و غليظ شود. 
 کوفته قلقلي ها و سس را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد. 
 روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 کوفته ها را مي توان فريز کرد. 
 پاستا و سس را مي توان در مايکروويو پخت.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)