زمان آماده سازي35 دقيقه. زمان پخت 1ساعت. 
 مواد لازم براي 6 نفر: 
  
 پاستاي ريزوني / 1/2و1پيمانه( 300گرم)
 گوجه فرنگي کنسرو شده / 1 قوطي410گرمي
 قارچ خرد شده / 250گرم
 سالامي خرد شده / 200گرم
 پنير رنده شده / 1/2پيمانه
 تخم مرغ اندکي هم خورده باشد / 4عدد
 جعفري تازه خرد شده / 1/4پيمانه
 آرد سوخاري بسته بندي شده / 1/2 پيمانه
 پنير پارمزان رنده شده / 1/2پيمانه  
سس گوجه فرنگي
  
 آب / 1/2 پيمانه
 رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
 جعفري تازه خرد شده / 2 قاشق غذاخوري. 
 1. ظرف کيک پزي گردي را که 23سانتي متر قطر دارد اندکي چرب کنيد پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آب آن را خوب بگيريد و خشک کنيد. 
 2. گوجه فرنگي هاي کنسرو شده را از آب خود خارج کنيد و خشک نمائيد و بعد آنها را خرد کنيد مايع کنسرو را براي سس نگهداريد. گوجه فرنگي، قارچ، سالامي، پنير، تخم مرغ، جعفري و پاستا را درون ظرفي با يکديگر مخلوط نمائيد. 
 3. آرد سوخاري و پنير پارمزان را با يکديگر مخلوط کرده نيمي از آن را درون ظرفي که از قبل آماده کرده ايد بريزيد. ظرف را تکان دهيد تا کف و ديواره هاي آن از مخلوط آرد سوخاري پوشانده شوند. مخلوط پاستا را با قاشق درون ظرف بريزيد و اندکي فشار دهيد و بعد بقيه مخلوط آرد سوخاري را روي آن بپاشيد. 
 4. ظرف را داخل فر بگذاريد و محتويات آن را با حرارت ملايم حدود40 دقيقه يا تا زماني که خوب برشته شود بپزيد قبل از اينکه آن را از ظرف بيرون بياوريد و ببريد 5 دقيقه صبر کنيد. 
 سس گوجه فرنگي: مايع کنسرو گوجه فرنگي را که از قبل نگه داشته ايد با مواد باقيمانده در ماهي تابه مخلوط نماييد آن را بجوش بياوريد و بدون اينکه در ماهي تابه را بگذاريد مخلوط را به مدت 15 دقيقه يا تا زماني که غليظ شود با حرارت ملايم بجوشانيد. 
 آن را مي توان 6 ساعت جلوتر تهيه کرد. 
 روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد. 
 پاستا را مي توان با مايکروويو پخت.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)