زمان آماده سازي15 دقيقه. زمان پخت 20دقيقه. 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 پاستاي مارپيچي / 250گرم
 روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
 پياز قرمز متوسط ريز ريز شده / 1عدد
 ژامبون به صورت نازک ورقه ورقه شده باشد / 4 برش
 مغز گردو / 2 قاشق غذاخوري
 قارچ به صورت نازک، ورقه ورقه شده باشد / 250گرم
 خامه ترش / 1/2پيمانه
 تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد
 پنير پارمزان رنده شده / 1/4 پيمانه
 جعفري تازه خرد شده / 1/4پيمانه 
 1. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. 
 2. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد، پياز، ژامبون، و مغز گردو را درون آن بپزيد و تا زماني که پياز نرم شود آن را هم بزنيد. قارچ را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد و آن را بپزيد و هم بزنيد تا نرم شود خامه ترش تخم مرغ، پنير و جعفري را به محتويات ماهي تابه مخلوط نمائيد و مخلوط را روي حرارت کم هم بزنيد تا کاملاً گرم شود سس را روي پاستا بريزيد و سرو نمائيد. 
 بهتر است آن را اندکي پيش از مصرف درست کرد. 
 فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد. 
 پاستا را مي توان در مايکروويو پخت. 

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)