زمان آماده سازي 30 دقيقه. زمان پخت 20 دقيقه
 مواد لازم براي 4 نفر:
  
 روغن زيتون/ 2 قاشق غذاخوري
 پياز قرمز متوسط ريز ريز شده / 1 عدد
 سير له شده / 1 حبه
 گوشت چرخ شده بره / 200گرم
 پودر کاري / 1قاشق چايخوري
 زيره آسيا شده: 1قاشق چايخوري
 آرد ذرت / 1قاشق چايخوري
 آب / يک چهارم پيمانه
 خمير پاستاي ساده / 2تکه
 ماست نعنائي
 ماست معمولي / 1 پاکت 500گرمي
 نعناي تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
 ريحان تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
 1. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد؛ پياز و سير را درون آن بريزيد و بپزيد و تا وقتي که پياز نرم شود آن را هم بزنيد. سپس گوشت، پودر کاري و زيره را درون ماهي تابه بريزيد و بپزيد و تا زماني که گوشت سرخ شود. مخلوط را هم بزنيد مخلوط آب و آرد ذرت را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد. و آن را به جوش بياوريد و بعد مخلوط را خنک کنيد.
 2. خمير پاستا را پهن کنيد تا به ضخامت 1/5 ميلي متري برسد. سپس دايره هايي به قطر 4/5 سانتي متر از درون خمير پهن شده ببريد و در آوريد. روي نيمي از دايره ها، يک دوم قاشق چايخوري از مخلوط گوشت بريزيد و بوسيله قلم مو لبه هاي دايره ها را با آب خيس کنيد و دايره هاي باقي مانده را روي دايره هاي پر شده بگذاريد و لبه هاي دايره ها را به هم فشار دهيد.
 3. اندکي پيش از سرو کردن راويولي را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد حدود 8 دقيقه بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد در آخر راويولي را با ماست نعنائي مخلوط نمائيد.
 ماست نعنائي: تمام مواد را در کاسه اي با يکديگر قاطي و خوب مخلوط نمائيد.
 پاستا و سس را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد.
 روي غذا را بپوشانيد و آن را در يخچال نگهداري کنيد.
 پاستاي پخته شده را مي توان فريز کرد.
 مايکروويو براي پختن اين غذا مناسب نيست. 

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)