زمان آماده سازي 15 دقيقه( بعلاوه زمان نگه داري در يخچال). زمان پخت 25 دقيقه. 
 مواد لازم براي 6 تا 8 نفر: 
  
 گوشت چرخ شده بره / 750گرم
 پياز قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
 سير له شده / 2حبه
 استاک گوشت( گاو) پودر شده / 1 قالب
 آرد سوخاري / 1/2و1 پيمانه
 تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد
 آرد ساده 
 روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
 اسپاگتي / 1کيلوگرم
 پنير پارمزان رنده شده / 2 قاشق غذاخوري 
تهيه سس
  
 روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري
 پياز قرمزمتوسط خرد شده / 1عدد
 سير له شده / 1 حبه
 کنسرو 410گرمي گوجه فرنگي / 1عدد
 رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
 ريحان تازه خرد شده / 1/2 قاشق غذاخوري
 اورگانو تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
 استاک گوشت( گاو) / 1 پيمانه
 شکر / 1 قاشق چايخوري
 1. گوشت، پياز، سير، استاک گوشت، آرد سوخاري و تخم مرغ ها را در کاسه اي با يکديگر مخلوط کنيد. يک قاشق غذاخوري از مخلوط را به شکل توپ در آوريد و با بقيه مخلوط نيز چنين کنيد. در پايان روي کوفته ها را بپوشانيد و آنها را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. 
 2. کوفته ها را در آرد بغلتانيد و بعد آنها را تکان دهيد تا آرد اضافي روي آنها بريزد. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد و کوفته ها را درون آن بريزيد تا کاملاً سرخ شوند و بعد آنها را روي کاغذ خشک کن بگذاريد تا خشک شوند. 
 3. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد و گرم نگهداريد. 
 4. اندکي پيش از سرو کردن کوفته ها را به سس اضافه کنيد روي آن را بپوشانيد و حدود 10 دقيقه يا تا زماني که کوفته ها نرم شوند آنها را با حرارت ملايم بجوشانيد. 
 5. روي کوفته، پنير رنده شده بپاشيد و آن را با اسپاگتي سرو نماييد. 
 سس: روغن را در ماهي تابه گرم کنيد سير و پياز را داخل آن بپزيد و آنها را هم بزنيد تا وقتي که پياز نرم شود کنسرو گوجه فرنگي، سبزيجات معطر، استاک گوشت و شکر را با سير و پياز مخلوط نماييد. پيش از اضافه کردن کوفته ها مخلوط را به جوش بياوريد. 
 کوفته ها را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد. 
 روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 کوفته ها را مي توان فريز کرد. 
 پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)