زمان آماده سازي 20 دقيقه. زمان پخت 1 ساعت و 25 دقيقه. 
 مواد لازم براي 8 نفر: 
  
 گوشت ران بره / 2 کيلوگرم
 سير خرد شده/ 3 حبه 
 رزماري تازه / 6 شاخه کوچک
 روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
 پياز قرمز متوسط قطعه قطعه شده / 2 عدد
 کنسرو410 گرمي گوجه فرنگي / 2عدد
 آرد ذرت / 2 قاشق غذاخوري
 آب / 2 قاشق غذاخوري
 پاستاي تاگلياتلي / 500گرم
 پنير پارمزان تازه رنده شده / 1 پيمانه( 80گرم). 
 1. با استفاده از يک چاقوي تيز در گوشت بره به فواصل 2 سانتي متري برش کوچکي ايجاد کنيد. سير و رزماري را درون برش ها جاي دهيد و بعد با قلم مو روغن را روي گوشت بماليد. گوشت را در ظرف مخصوص فر بگذاريد و آن را در فر داغ حدود 15 دقيقه بپزيد. سپس پياز و کنسرو گوجه فرنگي را به ظرف اضافه کنيد. روي ظرف را فويل بپوشانيد و دوباره در فر ولي اين بار با حرارت ملايم حدود 1 ساعت قرار دهيد. پس از اين مدت گوشت را از سس خارج کنيد روي آن را بپوشانيد و گرم نگهداريد. 
 2. سس را با مخلوط آب و آرد در ماهي تابه مخلوط کنيد و روي حرارت آن را هم بزنيد تا وقتي که سس جوش بيايد و غليظ شود. 
 3. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. 
 4. پاستا را با سس مخلوط کنيد و آن را با گوشت برش داده شده سرو نماييد و بعد پنير رنده شده را روي گوشت بريزيد. 
 بهتر است که آن را اندکي پيش از مصرف تهيه کرد. 
 براي پختن پاستا مي توان از مايکروويو استفاده کرد. 

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)