زمان آماده سازي 25 دقيقه. زمان پخت 30 دقيقه. 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 رشته فرنگي تخم مرغي تازه / 375گرم
 فيله گوشت بره / 800گرم
 آرد ذرت
 روغن نباتي براي سرخ کردن
 زنجبيل آسيا شده / 1/2 قاشق چايخوري
 عسل / 1/4پيمانه
 آبليمو / 1/2 پيمانه
 آب / 1/2 پيمانه
 آرد ذرت اضافه / 2 قاشق چايخوري
 سس سوياي سفيد / 1 قاشق غذاخوري
 پيازچه قطعه قطعه شده / 2عدد 
تهيه املت 
  
 شير / 1 قاشق غذاخوري
 تخم مرغ / 1عدد
 روغن نباتي / 1 قاشق چايخوري
 1. رشته ها را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شوند و بعد آنها را آبکش کنيد. 
 2. هر فيله گوشت بره را بصورت قطعات 4 سانتي متري قطعه قطعه کنيد و بعد هر قطعه را خرد کنيد تا نازکتر شود گوشتهاي خرد شده را در آرد ذرت بغلتانيد آنها را تکان دهيد تا آرد اضافي آنها بريزد گوشتها را در روغن داغ فرو ببريد و آنها را خوب سرخ کنيد تا نرم و برشته شوند سپس آنها را با کاغذ خشک کن خشک کنيد. 
 3. زنجبيل، عسل، آبليمو و آب را در ماهي تابه با يکديگر ترکيب کنيد و بعد آنها را با مخلوط سس و آرد ذرت اضافي قاطي نمائيد. ماهي تابه را روي حرارت بگذاريد و مخلوط را هم بزنيد تا وقتي که سس بجوشد و غليظ شود گوشت را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد و آن را هم بزنيد تا کاملاً گرم شود و سپس پياز را اضافه کنيد. 
 4. گوشت عسلي را روي رشته فرنگي ها بريزيد و املت را روي گوشت. 
 املت: شير و تخم مرغ را درون کاسه اي هم بزنيد روغن را در يک ماهي تابه بزرگ گرم کنيد و مخلوط تخم مرغ را حدود3 دقيقه يا تا زماني که سفت شود و درون ماهي تابه بپزيد و بعد آن را خنک کنيد املت را لوله کنيد و بعد آن را حلقه حلقه نمائيد. 
 بهتر است که اين غذا را قبل از مصرف تهيه کرد. 
 فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد. 
 براي پختن رشته ها مي توان از مايکروويو استفاده کرد.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)