زمان آماده سازي 10 دقيقه. زمان پخت 20دقيقه. 
 مواد لازم:
  
 پاستاي تاگلياتي / 500 گرم
 روغن زيتون / 1 قاشق غذاخوري.  
سس: 
  
 ژامبون خرد شده / 4برش
 خامه / 1 پاکت 300ميلي ليتري
 سس خردل / 2قاشق چايخوري
 پنير پارمزان رنده شده / 2 قاشق غذاخوري
 آرد ذرت / 1 قاشق غذاخوري
 آب / 2 قاشق غذاخوري
 ريحان تازه، خرد شده / 1/2 پيمانه
 پيازچه خرد شده / 6عدد. 
 1. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. 
 2. پاستا را با روغن مخلوط نماييد و روي آن سس بريزيد. 
 تهيه سس: ژامبون را در ماهي تابه سرخ کنيد تا برشته شود. خامه، سس خردل، پنير و مخلوط آب و آرد ذرت را درون ماهي تابه بريزيد. مخلوط را روي حرارت هم بزنيد تا سس بجوشد و غليظ شود. ريحان و پياز را به آن اضافه کنيد. 
 سس را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد. 
 روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 فريز کردن براي آن مناسب نيست. 
 پاستا را مي توان در مايکروويو پخت. 
 منبع: مجموعه کتابهاي آموزش آشپزي کدبانو( غذاهاي متنوع با ماکاروني) 

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)