زمان آماده شدن 30دقيقه( بعلاوه زمان انتظار و زمان نگهداري در يخچال). زمان پخت 5دقيقه 
 مواد لازم براي 6 نفر: 
  
 ماهي قزل آلاي دريايي دودي قطعه قطعه شده / 375گرم
 گوجه چري( به شکل گيلاس) / 125گرم 
 زيتون سياه قطعه قطعه شده / 1/3پيمانه
 شويد تازه، خرد شده / 1قاشق چايخوري 
 شکر / 1 قاشق غذاخوري
 آب ليمو / 2 قاشق غذاخوري 
 سس خردل فرانسوي / 1/2 و 1قاشق چايخوري
 روغن زيتون / 1/3پيمانه  
تهيه پاستاي معطر کره دار: 
  
 آرد ساده / 1/2و1پيمانه 
 سمولينا / 1/4پيمانه
 آرد ذرت 1/4پيمانه
 تخم مرغ / 3عدد
 نعناي تازه خرد شده / 3قاشق چايخوري
 شويد تازه، خرد شده / 3قاشق چايخوري
 ريحان تازه، خرد شده / 3 قاشق چايخوري
 کره بدون نمک / 90گرم
 ريحان تازه، خرد شده اضافي / 1 قاشق غذاخوري
 نعناي تازه، خرد شده اضافي / 2 قاشق چايخوري
 1. گوشت ماهي قزل آلا را به صورت نوارهاي باريکي ببريد و سپس آن را در ظرفي با گوجه فرنگي، زيتون و شويد مخلوط نمائيد مخلوط شکر، آب ليمو، سس خردل و روغن را به محتويات ظرف اضافه کنيد روي آن را بپوشانيد و بمدت 2ساعت آن را در يخچال بگذاريد گاهي مخلوط را هم بزنيد. 
 2. مخلوط گوشت قزل آلا با پاستاي گرم سرو کنيد. 
 پاستاي معطر کره دار: آرد، سمولينا، آرد ذرت، تخم مرغ و سبزيجات معطر را خوب عمل بياورد تا مخلوط به شکل يک توپ درآيد با کيسه پلاستيک روي آن را بپوشانيد و 2 ساعت صبر کنيد سپس خمير را ورز دهيد تا نرم شود و بعد آن را پهن کنيد تا به ضخامت 2ميلي متري برسد بوسيله ماشين پاستا، آن را به صورت نوارهاي باريکي ببريد پاستا را درون ظرفي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در طرف را بگذاريد به مدت 2 دقيقه يا تا زماني که اندکي نرم شود بپزيد و بعد آن را آبکش کنيد کره را در ماهي تابه گرم کنيد و بعد پاستا و سبزيجات معطر اضافي را به آن اضافه کنيد و به آرامي آنها را به هم بزنيد تا مخلوط شوند. 
 آن را مي توان فريز کرد. 
 روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)