زمان آماده سازي 20دقيقه. زمان پخت 20دقيقه. 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 شاه ميگوي پخته / 500گرم
 روغن زيتون / 1/4پيمانه
 سير له شده / 2 حبه
 پياز کوچک خرد شده / 1عدد
 فلفل دلمه اي قرمز خرد شده / 1عدد
 کنسرو 410گرمي گوجه فرنگي / 2عدد
 پيازچه تازه خرد شده / 1قاشق چايخوري
 ريحان تازه تکه تکه شده / 2 قاشق چايخوري
 کنسرو 400گرمي مغز آرتيشو آب آنها را بگيريد و بعد هر کدام را به دو نيم کنيد / 1عدد
 پاستاي فتوسين اسفناجي / 500گرم
 پنير فتا خرد شده / 100گرم
 1. ميگوها را پاک کنيد اما دم آنها را دست نخورده باقي نگه داريد. 
 2. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد سير، پياز و فلفل دلمه اي را درون آن بپزيد و تا وقتي که پياز و فلفل دلمه اي نرم شوند مخلوط را هم بزنيد کنسرو و گوجه فرنگي را با محتويات ماهي تابه مخلوط نمائيد و آن را به جوش بياوريد بدون اينکه در ظرف را بگذاريد حدود 5دقيقه يا تا زماني که مخلوط قدري غليظ شود آن را با حرارت ملايم بجوشانيد سبزيجات معطر، آرتيشو و ميگوها را به محتويات ماهي تابه اضافه نموده آنها را بپزيد تا کاملاً نرم شوند. 
 3. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ بپزيد تا نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. 
 4. پاستاي گرم را با سس داغ در حالي که پنير روي آنها پاشيده شده است سرو نمائيد. 
 بهتر است که غذا را اندکي قبل از مصرف درست کرد. 
 فريز کردن براي اين غذا مناسب نيست. 
 براي پختن پاستا مي توان از مايکروويو استفاده کرد.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)