زمان آماده سازي 15 دقيقه( بعلاوه زمان خنک کردن و نگهداري در يخچال) زمان پخت 15 دقيقه
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 پاستا 1/4 پيمانه( 120گرم)
 آب مرغ / 2 پيمانه
 فيله سينه مرغ / 4 عدد
 فلفل قرمز شيرين کنسروي، آب گرفته و خرد شده / 1/2پيمانه
 زيتون سياه / 1/2پيمانه  
تهيه سس
  
 سير له شده / 1 حبه
 سرکه قرمز / 1/4پيمانه
 روغن زيتون / 1/2پيمانه
 فلفل سياه / 1/4قاشق غذاخوري
 ريحان تازه تکه تکه شده / 2 قاشق غذاخوري
 1. پاستا را درون ظرفي از آب جوش، بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود بعد آن را آبکش کنيد و پاستا را زير آب سرد بشوئيد و سپس دوباره آب آن را بگيريد. 
 2. آب مرغ را درون ظرفي به جوش بياوريد فيله مرغ را به آن اضافه کنيد در ظرف را بگذاريد و حدود 10دقيقه با حرارت ملايم مرغ را بجوشانيد تا کاملاً پخته شود مرغ را از آب خارج کنيد خنک کنيد و بعد فيله را به صورت نوارهاي يک سانتي متري قطعه قطعه کنيد. 
 3. گوشت مرغ، پاستا، فلفل قرمز شيرين و زيتون را داخل کاسه اي مخلوط نمائيد و بعد سس را به آن مخلوط اضافه کنيد و آن را به هم بزنيد تا مخلوط شوند. روي سالاد را بپوشانيد و قبل از سرو کردن، آن را چند ساعت در يخچال بگذاريد. 
 تهيه سس: مواد را در شيشه دهان گشاد بريزيد و خوب تکان دهيد. 
 سالاد را مي توان 1روز جلوتر تهيه کرد. 
 روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري نماييد. 
 فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد. 
 مايکروويو براي پخت پاستا مناسب مي باشد.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)