زمان آماده سازي 20دقيقه. زمان پخت 5دقيقه. 
 مواد لازم براي4 نفر: 
  
 پاستا / 100گرم
 مرغ پخته و خرد شده /1 پيمانه( 150گرمي)
 پياز قرمز متوسط با برشهاي نازک / 1عدد
 ساقه کرفس خرد شده / 2عدد 
تهيه سس
  
 فلفل قرمز ريز کنسروي آب گرفته شده / 1قاشق غذاخوري
 خامه / 1/3پيمانه
 سس مايونز / 1/4پيمانه
 پوست ليمو ترش رنده شده / 1/2قاشق چايخوري
 شکر / 1/4قاشق چايخوري
 1. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش ريخته، بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، بپزيد تا اندکي نرم شود سپس آن را آبکش کنيد و زير آب سرد بگيريد و مجدداً بگذاريد تا آبش خارج شود. 
 2. پاستا، مرغ، پياز، سيب و ساقه کرفس را در کاسه اي مخلوط نمائيد اندکي قبل از سرو کردن سس را نم نم روي سالاد بريزيد. 
 تهيه سس: تمام مواد را درون ظرفي ريخته و کاملاً مخلوط نمائيد. 
 سالاد را مي توان يک روز جلوتر تهيه کرد. 
 روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد. 
 پاستا را مي توان در مايکروويو درست کرد.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)