زمان آماده سازي 45. زمان پخت 15 دقيقه 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 خمير پاستاي ساده / 2تکه 
 سفيده تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد 
مغزي (مواد پر کننده)
  
 فيله ران مرغ / 500گرم 
 زرده تخم مرغ / 2عدد
 ريحان تازه خرد شده / 2قاشق غذاخوري
 فلفل سياه / 1/2قاشق چايخوري 
سس گوجه فرنگي خامه دار
  
 روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري 
 پياز قرمز کوچک خرد شده / 1عدد
 سير له شده / 1حبه 
 کنسرو 410گرمي گوجه فرنگي / 1عدد 
 ريحان تازه خرد شده / 1قاشق غذاخوري
 شکر / 1/2قاشق چايخوري
 فلفل سياه آسيا شده / 1/4قاشق چايخوري
 خامه / 1پيمانه
 1. خمير پاستا را با ضخامت 2ميلي متر پهن کنيد. آن را بصورت مربعهاي 5/5سانتيمتري ببريد. بوسيله قلم مو، سفيده تخم مرغ را روي لبه هاي مربعها بماليد. روي هر مربع نصف قاشق چايخوري مواد پر کننده بگذاريد و بعد مربعها را بطور اريب از وسط تا نموده و لبه ها را محکم به هم بفشاريد. گوشه هاي هر تورتليني را روي هم قرار دهيد و محکم فشار دهيد. 
 2. اندکي قبل از سرو کردن، تورتليني را درون ظرفي از آب جوش تا زماني که خوب نرم شود و يا به مدت 4 دقيقه بپزيد. هنگام پختن در ظرف را نگذاريد. 
 مغزي: چربي اضافه را از گوشت مرغ جدا کرده و آنرا چرخ نماييد. اين کار را تا زماني که گوشت خوب چرخ شود ادامه دهيد. گوشت مرغ، زرده تخم مرغ، ريحان و فلفل را در کاسه اي ترکيب و خوب مخلوط نماييد. 
 سس گوجه فرنگي خامه دار: روغن را در ماهي تابه گرم کنيد. پياز و سير را در داخل آن بپزيد و آن را هم بزنيد تا وقتي که پياز نرم شود. گوجه فرنگي له شده و آبدار، ريحان، شکر، فلفل را با پياز پخته شده مخلوط نماييد و مخلوط را به جوش آوريد. ترکيب را مخلوط نماييد تا يکدست شود و بعد آن را به ماهي تابه برگردانيد. در آخر، خامه را با ترکيب مخلوط کنيد و تا زماني که کاملاً گرم شود آن را بپزيد. 
 تورتليني و سس را مي توان يک روز جلوتر آماده کرد. 
 روي غذا را بپوشانيد و آن را در يخچال نگهداري کنيد. 
 تورتليني نپخته را مي توان فريز کرد. 
 مايکروويو براي پخت اين غذا مناسب نيست.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)