زمان آماده سازي 30دقيقه زمان پخت 20دقيقه
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 روغن زيتون / 2 قاشق چايخوري
 گوشت مرغ چرخ کرده / 250 گرم
 فيله ماهي کولي خرد شده / 4عدد
 پنير پارمزان تازه و رنده شده / 2 قاشق غذاخوري
 خامه / 1قاشق غذاخوري
 جوز آسيا شده / 1/4قاشق چايخوري
 پوست ليمو رنده شده / 1 قاشق چايخوري
 آب ليمو / 2قاشق غذاخوري 
 جعفري تازه خرد شده / 1/4پيمانه
 مقداري خمير پاستاي ساده 
 پنير پارمزان تازه که به صورت نازک ورقه ورقه شده باشد( اضافه) / 60گرم 
سس پنير خامه دار: 
  
 کره / 30گرم 
 آرد ساده / 2 قاشق غذاخوري 
 آب مرغ / 1 پيمانه 
 خامه / 1 پاکت 300ميلي ليتري
 پنير پارمزان تازه رنده شده / 2قاشق غذاخوري 
 1. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد مرغ را درون آن بريزيد و به مدت 2دقيقه آن را بپزيد و بهم بزنيد فيله ماهي، پنير، خامه، جوز، پوست ليمو، آب ليمو و جعفري را با مرغ مخلوط نمائيد تا يکدست شود. 
 2. پنير پاستا را به دو نيم تقسيم کنيد و هرنيمه را به ضخامت 2ميلي متر پهن کنيد 1/4 قاشق چايخوري از مواد پر کننده را با فواصل 3 سانتي متري روي يک ورقه پاستا قرار دهيد. ورقه ديگر پاستا را با قلمو و آب اندکي خيس نمائيد روي مغزي ها را محکم فشار دهيد و بعد آن را به شکل راويولي مربعي ببريد سپس کمي آرد روي راويولي بپاشيد. 
 3. اندک زماني قبل از سرو کردن، راويولي ها را داخل ظرفي از آب جوش بمدت 5 دقيقه يا تا زماني که اندکي نرم شود بپزيد هنگام پخت در ظرف را نگذاريد سپس آن را آبکش نمائيد. 
 4. راويولي را به سس آغشته کرده، 60گرم پنير پارمزان اضافي را که ورقه ورقه شده روي آن بريزيد و سرو نمائيد.  
سس و پنير خامه دار:
  
 کره را در ماهي تابه آب کنيد آرد را درون آن بريزيد بهم بزنيد تا قل قل کند آن را از روي حرارت برداريد و يواش يواش آب مرغ را با آن مخلوط نماييد مخلوط را روي حرارت گذاشته و آن را به هم بزنيد تا وقتي که بجوشد و غليظ شود بدون اينکه در ظرف را بگذاريد با حرارت ملايم مخلوط را بجوشاند تا آب جمع شود و مقدارش به نصف برسد اندکي قبل از سرو کردن آن را با خامه و پنير مخلوط نمائيد. 
 راويولي و سس را مي توان يک روز جلوتر آماده کرد. 
 روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. 
 راويولي پخته را مي توان فريز کرد. 
 مايکروويو براي پختن اين غذا مناسب نيست.  

 منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)