زمان آماده سازي: 30 دقيقه( به اضافه مدت زمان نگهداري در يخچال) 
 زمان پخت: 10 دقيقه  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 شاه ميگوي بزرگ و خام / 20 عدد( 1/4 کيلوگرم) 
 سير له شده / 3 حبه 
 پوست ليموي ريز رنده شده / 2قاشق چايخوري 
 آبليمو / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر) 
 روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري 
 خيار سالادي، نازک نازک برش دهيد / 2عدد( 260 گرم) 
 گوجه فرنگي گيلاسي، نصف شود / 250 گرم 
 زيتون کالاماتا، بدون هسته / 1پيمانه( 150 گرم) 
 پرتقال، قاچ قاچ شود / 3 عدد کوچک( 540 گرم) 
 پياز قرمز، نصف کنيد و نازک نازک برش دهيد / 1عدد متوسط( 170 گرم) 
 آنديو فرفري کوچک، پاک و برگ برگ شود / 400 گرم  

 مواد سس ليمو و پرتقال: 
  
 پوست ليموي ريز رنده شده / 2قاشق چايخوري 
 روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري 
 آب پرتقال / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر) 
 آبليمو / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)  
طرز تهيه: 
  
 1- ميگوها را پوست بگيريد و دل و روده آنها را خارج کنيد، دم آنها را دست نخورده باقي بگذاريد. داخل يک کاسه بزرگ، ميگوها را با سير، پوست ليمو، آبليمو و روغن مخلوط کنيد و کاسه را به مدت سه ساعت يا يک شب در يخچال قرار دهيد. گهگاه مواد داخل کاسه را زير و رو کنيد. 
 2- پس از اينکه ميگوها را از کاسه خارج کرديد آنها را درون فر يا روي کباب پز بپزيد تا تغيير رنگ دهند. 
 3- سس ليمو و پرتقال را تهيه کنيد. 
 4- ميگوها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، خيار، گوجه فرنگي، زيتون، پرتقال و پياز و سس را هم به آن اضافه کنيد و آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. آنديو را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و روي آنها سالاد بريزيد.  
طرز تهيه سس ليمو و پرتقال: 
  
 همه ي مواد سس را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 15/6 گرم چربي و 1657 کيلوژول( 396 کالري) انرژي وجود دارد. 
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)