زمان آماده سازي: 45 دقيقه 
 زمان پخت: 5 دقيقه 
 ساشيمي به ماهي تن و سالموني گفته مي شود که پس از صيد تحت شرايط خاصي نگهداري مي شود. بهتر است قبل از خوردن هر نوع ماهي خام از افراد و مراجع ذي صلاح پرس و جو شود.  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 دانه کنجد / 2قاشق غذاخوري 
 دانه کنجد سياه/ 1قاشق غذاخوري 
 تخم گشنيز / 2قاشق چايخوري 
 نمک / 1قاشق چايخوري 
 فلفل سياه / 1/2قاشق چايخوري 
 تره تازه و ريز خرد شده / 2قاشق غذاخوري 
 ساشيمي تن / يک تکه 300 گرمي 
 ساشيمي سالمون / يک تکه 300 گرمي 
 لويبا سبز، پاک و خرد شود / 200 گرم 
 تربچه قرمز پاک شده / 6 عدد( 90 گرم) 
 کلم چيني ريز خرد شده / 3 پيمانه( 240 گرم) 
 پايزچه نازک نازک برش دهيد / 6 عدد 
 جوانه ي لوبيا / 1و1/2پيمانه( 150 گرم) 
 برگ گشنيز تازه / 1پيمانه  

 مواد سس زنجبيل: 
  
 زنجبيل تازه، رنده شود / يک تکه 2سانتي 
 سرکه برنج / 2قاشق غذاخوري 
 روغن نباتي / 2قاشق غذاخوري 
 روغن کنجد / 2قاشق چايخوري 
 سويا سس / 1قاشق چايخوري  
طرز تهيه: 
  
 1- دانه ها را داخل ماهي تابه کوچک بريزيد و آنها را تفت دهيد تا بوي آنها به مشام برسد، بعد بگذاريد تا خنک شوند. آنگاه با استفاده از يک هاون، دانه ها را خرد کنيد و آنها را داخل يک کاسه ي بزرگ با نمک، فلفل و تره مخلوط کنيد. 
 2- هر تکه ماهي را به سه قطعه به ضخامت 5 سانتي متر برش دهيد. تکه هاي ماهي را داخل مخلوط دانه ها بغلتانيد سپس هر تکه ماهي را به طور جداگانه، محکم داخل يک پلاستيک بپيچيد و آنها را تا هنگام مصرف داخل يخچال بگذاريد. 
 3- سس زنجبيل را تهيه کنيد. 
 4- لوبياها را با آب، بخار يا درون مايکروويو بپزيد تا نرم شوند، آنها را داخل آبکش بريزيد و زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد تا آبشان برود. تربچه ها را نازک نازک برش دهيد و هر برش از آن را دوباره به صورت چوب کبريت برش دهيد. 
 5- لوبياها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، کلم، پيازچه، جوانه ي لوبيا، برگ گشنيز و نيمي از سس را هم اضافه کنيد، آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. 
 6- ماهي را از يخچال خارج کنيد، پوشش پلاستيکي دور آنها را باز کنيد و نازک نازک برش دهيد. ماهي و سالاد را بين بشقاب ها تقسيم کنيد و باقيمانده سس را روي ماهي ها بريزيد.  
طرز تهيه سس زنجبيل: 
  
 همه ي مواد را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 26/1گرم چربي و 1711کيلوژول( 409 کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)