زمان آماده سازي: 20 دقيقه 
 زمان پخت: 15 دقيقه 
 اُدون، يا رشته هاي ژاپني که از آرد گندم مي شوند، معمولاً به شکل تازه فروخته مي شوند اما شما به راحتي مي توانيد خشک آن را از فروشگاههاي مواد غذايي آسيايي تهيه کنيد. براي تهيه اين سالاد به دو عدد آنديو( کاسني فرنگي) کوچک نيز نياز داريد.  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 فيله گوسفند، پاک شود / 600 گرم 
 ادون خشک / 300 گرم 
 برگ راکت نورس کوچک / 100 گرم 
 برگ آنديو فرفري کوچک / 125 گرم 
 مغز فندق بو داده، درشت خرد شود / 1/2پيمانه( 75 گرم)  

 مواد سس فندقي: 
  
 روغن بادام زميني / 2قاشق غذاخوري 
 سير له شده / 2حبه 
 زنجبيل تازه، رنده شود / 1تکه يک سانتي( 5 گرم) 
 روغن فندق / 1قاشق غذاخوري 
 سرکه برنج / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر)  
طرز تهيه: 
  
 1- گوشت را مطابق ذائقه و ميل خود درون فر يا کباب پز سرخ کنيد سپس روي آن را بپوشانيد و 5 دقيقه استراحت بدهيد. آنگاه آن را نازک نازک ببريد. 
 2- در اين فاصله ادون را داخل يک قابلمه در باز محتوي آب جوش بپزيد تا نرم شود سپس داخل آبکش بريزيد و زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد تا آب از آنها خارج شود. 
 3- سس فندقي خود را تهيه کنيد. 
 4- گوشت را داخل يک کاسه بزرگ با سس و باقيمانده ي مواد اوليه مخلوط کنيد و آرام هم بزنيد. رشته ها را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و روي آنها سالاد بريزيد.  
طرز تهيه سس فندقي: 
  
 همه ي مواد را درون يک شيشه در دار با هم مخلوط کنيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 29/1گرم چربي و 2826 کيلوژول( 675 کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)