زمان آماده سازي: 30 دقيقه 
 زمان پخت: 30 دقيقه 
 کافير( کفير): درخت کوچکي است از تيره ي مرکبات که داراي ميوه و برگهاي بسيار معطري است. برگ اين درخت به شکل تازه و خشک در برخي از فروشگاههاي ميوه و تره بار و اغلب سوپر مارکت هاي آسيايي يافت مي شود.  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 فيله گاو، پاک شود / يک قطعه 600 گرمي 
 خيار بزرگ( سالادي) تخم هاي آن را خارج کنيد و نازک نازک برش دهيد / 2عدد( 260 گرم) 
 جوانه ي لوبيا / 1پيمانه( 80 گرم) 
 پياز قرمز، نازک برش دهيد / 1عدد متوسط(170 گرم) 
 برگ گشنيز تازه / 1پيمانه 
 برگ نعناع تازه / 1پيمانه 
 برگ تازه درخت کافير، ريز ريز خرد شود / 6 عدد 
 روغن نباتي، براي سرخ کردن / به ميزان لازم 
 رشته تخم مرغي خشک / 200 گرم  
مواد سس ترش و داغ: 
  
 آبليمو / 1/3 پيمانه( 80 ميلي ليتر) 
 سس ماهي( واژه نامه) / 2قاشق غذاخوري 
 شکر قهوه اي / 1قاشق غذاخوري 
 چيلي تايلندي قرمز و تازه، نازک نازک برش دهيد / 3 عدد کوچک 
 سير له شده / 1حبه  

 طرز تهيه: 
  
 1- سس داغ و ترش را تهيه کنيد. 
 2- گوشت را روي سيني چرب شده و داغ فر و يا روي کباب پز، کباب کنيد تا هر دو طرف آن سرخ شود و مطابق سليقه تان بپزد. سپس روي آن را بپوشانيد و 10 دقيقه به حالت استراحت بگذاريد. سپس آن را نازک نازک برش دهيد. 
 3- در اين فاصله خيار، جوانه لوبيا، پياز، گشنيز، نعناع و برگ کافير را داخل يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد. 
 4- روغن را داخل واک يا يک قابلمه بزرگ داغ کنيد رشته ها را در چند نوبت داخل روغن فرو کنيد تا پف کنند و کمي سرخ شوند. بعد روغن اضافي آن را روي کاغذ خشک کن بگيريد. 
 5- گوشت گاو و سس را به سالاد داخل کاسه بيفزاييد، آنها را به آرامي با هم مخلوط کنيد. رشته ها را بين بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و روي آنها سالاد گوشت قرار دهيد.  
طرز تهيه سس تند و ترش: 
  
 همه ي مواد سس را داخل يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 10/1گرم چربي و 1842کيلوژول( 436 کالري) انرژي وجود دارد.  
چند نکته: 
  
 سس را مي توانيد از يک روز قبل تهيه کنيد، روي آن را بپوشانيد و در يخچال قرار دهيد. رشته ها را نيز مي توانيد از يک روز جلوتر سرخ کرده و درون يک ظرف يا محفظه اي که هوا به داخل آن نفوذ نکند، نگهداري کنيد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)