زمان آماده سازي: 25 دقيقه( به اضافه مدت زمان ماندن در يخچال) 
 زمان پخت: 20 دقيقه 
 سس پيري پيري( piri piri) مخلوطي از سرکه و فلفل تند است که درون بطري و در اغلب سوپر مارکت هاي برجسته به فروش مي رسد. براي تهيه اين غذا شما تقريباً به 1/4 کلم برگ سفيد و 1/4 کلم برگ قرمز نياز داريد.  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 قسمت گوشتي بال مرغ / 16 عدد( 1/3 کيلوگرم) 
 سس پيري پيري / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر) 
 کلم قرمز، ريز و باريک خرد شده / 5 پيمانه( 400 گرم) 
 کلم سفيد، ريز و باريک خرد شده / 5 پيمانه( 400 گرم) 
 نعناع تازه و درشت خرد شده / 1پيمانه  

 مواد سس پيري پيري خانگي: 
  
 سس پيري پيري آماده / 1قاشق غذاخوري 
 روغن بادام زميني / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر) 
 آبليمو / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)  
طرز تهيه: 
  
 1- مرغ و سس را داخل يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد، روي کاسه را بپوشانيد و آن را به مدت 3 ساعت يا يک شب در يخچال قرار دهيد. 
 2- سس پيري پيري خانگي خود را تهيه کنيد. 
 3- تکه هاي گوشت مرغ را از داخل کاسه خارج کنيد و آنها را روي ماهي تابه چرب شده و داغ مخصوص کباب( يا روي باربيکيو) کباب کنيد تا کاملاً بپزند. 
 4- کلم ها و نعناع را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد سسي را که در مرحله دوم اين دستورالعمل تهيه کرده ايد روي آنها بريزيد و همه اين مواد را به آرامي با هم مخلوط کنيد. سالاد کلم را با مرغ سرو کنيد.  
طرز تهيه سس پيري پيري خانگي: 
  
 همه ي مواد اين سس را داخل يک شيشه در دار بريزيد، درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 49/5 گرم چربي و 2687 کيلوژول( 642کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)