زمان آماده سازي: 40 دقيقه 
 مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 کواس کواس / 1و 1/2پيمانه( 300 گرم) 
 آب جوش / 1 و 1/2پيمانه( 375 ميلي ليتر) 
 خرماي تازه، بدون هسته و چهار قسمت شود / 12( 270 گرم) 
 مغز گردوي بو داده، درشت خرد شود / 1پيمانه( 100 گرم) 
 روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري 
 روغن گردو / 1قاشق غذاخوري 
 گريپ فروت، پوست بگيريد و نازک برش دهيد / 2عدد بزرگ( 1کيلوگرم) 
 تربچه ي قرمز، نازک برش دهيد / 14 عدد( 210 گرم) 
 ميزونا( نوعي برگ سالادي( 80 گرم) 
 برگ نعناع تازه 2پيمانه 
 برگ گشنيز تازه / 2پيمانه  

 مواد سس روغن گردو: 
  
 آب پرتقال / 1/2پيمانه( 125 ميلي ليتر) 
 شکر / 2قاشق چايخوري 
 روغن گردو / 2قاشق غذاخوري 
 روغن زيتون/ 2 قاشق غذاخوري
 پودر دارچين / 1/2قاشق چايخوري  
طرز تهيه: 
  
 1ـ کواس کواس را داخل کاسه ي بزرگ نسوز با آب مخلوط کنيد، روي کاسه را بپوشانيد و بگذاريد اين مخلوط حدود 5 دقيقه و يا تا وقتي که کواس کواس همه آب را به خود جذب کند به حال خود بماند. گهگاه آن را با چنگال زير و رو کنيد تا هوا داخل آن شود و پف کند. 10 دقيقه بگذاريد تا خنک شود، آنگاه خرما، مغز گردوها و روغن ها را هم اضافه کنيد و هم بزنيد. 
 2ـ اکنون سس روغن گردو را تهيه کنيد. 
 3- گريپ فروت، پرتقال، تربچه، ميزونا و سبزيجات را به مخلوط کواس کواس اضافه کنيد، سس را روي آنها بريزيد و خيلي آرام آنها را با هم مخلوط کنيد.  
طرز تهيه ي سس روغن گردو: 
  
 همه ي مواد لازم جهت تهيه ي اين سس را درون يک شيشه در دار بريزيد درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد. 
 در هر پرس از اين سالاد 46/9 گرم چربي و 3602کيلوژول( 860 کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)