زمان آماده سازي: 35 دقيقه 
 زمان پخت: 35 دقيقه  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 فلفل دلمه اي قرمز / 4 عدد بزرگ( 1/4 کيلوگرم) 
 قارچ تخت / 4 عدد( 320 گرم) 
 بادمجان، از طول نصف شود / 6 عدد کوچک( 360 گرم) 
 مسکلون( مخلوطي از انواع برگ سبز) / 150 گرم 
 پنير بوکونچيني، برش هاي ضخيم داده شود / 420 گرم  
مواد روغن ليمويي: 
  
 آبليمو / 2قاشق غذاخوري 
 روغن زيتون / 2قاشق غذاخوري 
 پوست ليمو، ريز رنده شده / 1قاشق چايخوري  
مواد سس ريحان: 
  
 سرکه قرمز / 2قاشق غذاخوري 
 خردل سبوس دار / 1قاشق غذاخوري
 برگ ريحان تازه / 1پيمانه 
 آب / 1قاشق غذاخوري 
 روغن زيتون / 1/4 پيمانه( 60 ميلي ليتر)  

 طرز تهيه: 
  
 1ـ روغن ليمويي را تهيه کنيد. سس ريحان را نيز آماده کنيد. 
 2ـ هر فلفل دلمه اي را چهار قسمت کنيد، تخمها و غشاء داخلي آنها را جدا کرده و دور بريزيد. سپس آنها را تحت گريل يا در يک فر خيلي داغ طوري که پوست فلفل ها رو به بالا باشد، تا زماني که پوستشان سياه شود و تاول بزند، بپزيد. سپس روي فلفل ها را با يک پوشش پلاستيکي يا کاغذ مدت 5 دقيقه بپوشانيد، آنگاه پوست آنها را بگيريد و به قطعات کلفت برش دهيد. 
 3- در اين فاصله قارچ ها و بادمجان ها را به نوبت روي سيني چرب شده فر يا کباب پز قرار دهيد تا همه طرف آنها سرخ شود. 
 4- مسکلون را در يک کاسه بزرگ بريزيد، روغن ليمويي را روي آن بپاشيد و آرام آنها را هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. 
 5- مسکلون، قارچ ها، بادمجان، پنير و فلفل دلمه اي را ميان بشقاب هاي سرو تقسيم کنيد و روي آنها را سس ريحان بريزيد.  
روغن ليمويي: 
  
 همه ي مواد لازم جهت تهيه اين روغن را درون يک شيشه در دار بريزيد درب شيشه را محکم ببنديد و آن را خوب تکان دهيد.  
سس ريحان: 
  
 همه ي مواد لازم جهت تهيه ي اين سس را با همزن بزنيد تا صاف و يک دست شود. 
 در هر پرس از اين سالاد 40/2گرم چربي و 2294 کيلوژول( 548 کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)