زمان آماده سازي: 30 دقيقه 
 زمان پخت: 15 دقيقه  
مواد لازم براي 4 نفر: 
  
 ماهي مرکب/ 900 گرم 
 سوسيس نازک برش دهيد / 340 گرم 
 روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري 
 گوجه فرنگي، تخم هاي آن را خارج کنيد و درشت قاچ کنيد / 4 عدد متوسط( 600 گرم) 
 کنسرو لوبيا سفيد، زير شير آب سرد بگيريد و بگذاريد آب آن خارج شود / 3 عدد 400 گرمي 
 برگ جعفري تازه / 2پيمانه 
 پوست ليموي ريز رنده شده / 1قاشق چايخوري 
 آبليمو / 1/4 پيمانه  

 طرز تهيه: 
  
 1- شکم ماهي را باز کنيد. روي گوشت ماهي از درون خطوطي به صورت ضربدري ايجاد کنيد سپس به شکل نوارهاي 2سانتي برش دهيد. 
 2- سوسيس ها را داخل يک ماهي تابه بزرگ و نچسب داغ تفت دهيد تا سرخ شوند. 
 3- دوباره ماهي تابه را داغ کنيد و تکه هاي ماهي را نيز در چند نوبت درون آن بپزيد تا نرم شوند. 
 4- سوسيس و ماهي را با بقيه مواد اوليه داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، آرام هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. 
 در هر پرس از اين سالاد 29/8 گرم چربي و 2519 کيلوژول( 602کالري) انرژي وجود دارد.  
منبع:مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (سالادها)