مواد لازم :
  
 پودر خمير ترش : يک قاشق سوپخوري 
 شکر : يک قاشق چايخوري 
 آب ولرم : يک چهارم پيمانه 
 آرد سفيد : يک و يک دوم پيمانه 
 نمک : يک دوم قاشق سوپخوري 
 روغن : يک قاشق سوپخوري 
 آب گرم : يک سوم پيمانه  
مواد رويه :
  
 روغن زيتون : يک قاشق سوپخوري 
 سس گوجه فرنگي : به مقدار لازم 
 پياز کوچک : يک عدد ، ريز خرد شده 
 فلفل دلمه اي کوچک : يک دوم عدد، ريز خرد شده 
 مرغ تنوري با طعم دودي : تا 180 گرم ، ريز خرد شده 
 پنير موتزارلا : يک و يک دوم پيمانه ، رنده شده  
طرز تهيه :
  
 پودر خمير ترش ، شکر و آب ولرم را مخلوط نمود ه و بادربسته در محيط مناسب قرار د هيد تا عمل آيد (پف کند ) . آرد و نمک را در کاسه اي الک کرده ، مايه خمير عمل آمده را وسط آن ريخته ، آب ولرم و روغن را هم اضافه کنيد . با مخلوط کرد ن مواد ، خمير را آماده کرده و به مدت ده د قيقه ورز د هيد . خمير آماده شده را در کاسه اي چرب شده قرار داده ، روي آن را پوشانده و به مدت 45 د قيقه در محيط گرم قرار د هيد تا حجم خمير دو برابر شود . پيازهاي خرد شده رادر روغن زيتون تفت د هيد تا نرم و شفاف شود . فلفل دلمه اي ها را هم اضافه کرده و به تفت داد ن ادامه د هيد تا فلفل ها نيز نرم شوند . 
 بعد از استراحت ، خمير را روي سطح آرد پاشي شده کمي ورز د هيد تا نرم شود . سپس آن را به طور 45 و عرض 20 سانتي متر باز کنيد . سطح خمير را با سس قرمز آغشته کرده ، پياز و فلفل دلمه اي تفت داده شده را روي سس بپاشيد . مجدداً روي آنها کمي سس قرمز ماليده شود مرغ خرد شده را روي آن ها بپاشيد . روي مواد را بانير موتزارلاي رنده شده بپوشانيد . خمير را از طول رول کرده و برش هاي يک سانتي متري بزنيد و در سيني مورد نظر که کمي چرب شده قرار د هيد . مجدداً روي اسلايس ها را با کمي سس قرمز و کمي پنير رنده شده پوشانده و سيني را به مدت 15 د قيقه در طبقه وسط فر گرم شده با د ماي 350 درجه فار نهايت يا 176 درجه سانتي گراد قرار د هيد .  
نکته :
  
 ـ اين دستور 140 گرم کربوهيدرات ، 105 گرم پروتئين ، 75 گرم چربي ، 1688 کيلو کالري انرژي دارد .  

 منبع:هنر آشپزي شماره 66