مواد لازم : 
  
 پياز : يک عدد
 سوسيس : 350 گرم 
 قارچ : 200 گرم 
 کالباس : 350 گرم 
 گوجه فرنگي : يک عدد 
 فلفل دلمه اي : يک عدد
 آرد : يک دوم پيمانه 
 آرد سيب زميني : يک دوم پيمانه 
 تخم مرغ : 5 عدد
 نمک : به مقدار لازم 
 آويشن : يک دوم قاشق چايخوري  
طرز تهيه :
  
 پياز را با کمي روغن تفت د هيد سپس سوسيس ، قارچ ، کالباس، گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي را اضافه کرده و در هر مرحله مقداري مواد را تفت د هيد . سپس ظرف را از روي حرارت برداشته ، صبر کنيد تا از حرارت بيافتد . آرد ،آرد سيب زميني ، تخم مرغ ، نمک و آويشن را با هم مخلوط کرده و هم بزنيدتا يک دست شود.مواد تفت داده شده را به مخلوط آرد وتخم مرغ اضافه کرده وخوب هم بزنيد و در تابه ريخته و مانند کوکو دو طرف آن را سرخ کنيد . در صورت دلخواه مي توانيد بعد از اينکه مايه را در تابه ريختيد روي کوکو را تزيين کرده و در فر بپزيد .  
نکته :
  
 1 ـ اين دستور 135 گرم کربوهيدرات ، 320 گرم پروتئين ، 210 گرم چربي و 3710 کيلو کالري انرژي دارد . 
 2 ـ خرد کرد ن مواد سليقه اي مي باشد . 
 3 ـ هميشه براي سرخ کرد ن کوکوها ابتدا ديواره تابه را چرب نموده سپس روغن را کاملاً داغ کنيد بعد مايه کوکو را در تابه بريزيد تا هنگام برگرداند ن کوکو و قالبي در آورد ن آن دچار مشکل نشويد . / فاطمه (سيما ) شيرازيان 
 4 ـ براي پختن کوکو در فر ، ابتدا يک چهارم پيمانه روغن مايع را با کليه مواد مخلوط نماييد سپس مايه کوکو را در ظرف چرب شده مورد نظر ( نچسب ) بريزيد و در فر با حرارت 350 درجه فار نهايت در طبقه وسط بپزيد . / فاطمه (سيما ) شيرازيان  

 منبع:هنر آشپزي شماره 66