مواد لازم براي 8 نفر :
  
 پنير موتزارلا 2 پيمانه ، رنده شده 
 مايه خمير فوري : يک و نيم قاشق مربا خوري 
 شکر : يک قاشق چايخوري 
 آب ولرم : يک پيمانه 
 آرد کامل ( سبوس دار ) : دو يک دوم پيمانه 
 روغن : 2 قاشق غذا خوري 
 نمک : يک قاشق چايخوري 
 آرد ذرت زرد و زبر : يک قاشق غذا خوري 
 سس پيتزا : يک قاشق غذا خوري 
 کالباس مرغ دودي : 150 گرم 
 کمپوت آناناس : 200 گرم خرد شده 
 پياز قرمز نازک : يک دوم پيمانه ، خرد شده 
 فلفل دلمه اي سبز : يک دوم پيمانه ؛ خرد شده  
طرز تهيه : 
  
 در کاسه اي مايه خمير و شکر را در آب حل کنيد . ساير مواد خمير را اضافه و مخلوط کرده و خمير حاصله را ورز د هيد . سپس روي آن را پوشانده و در محيط مناسب قرار د هيد تا ور بيايد ( حدود 20 دقيقه ). فر را با د ماي 220 درجه سانتي گراد داغ کنيد . سيني مخصوص شيريني پزي به ابعاد 25×30 سانتي متر را با يک قاشق روغن چرب کرده و روي آن آرد ذرت بپاشيد.خمير رابعد از آماده شد ن روي سيني پهن کرده وروي آن يک قاشق مربا خوري آرد بپاشيد و به کمک آرد و انگشتتان خمير را بهتر باز کنيد . سس پيتزا را روي خمير ماليده و روي آن را با بقيه مواد و پنير موتزارلاي داليا بپوشانيد . پيتزا را حدود 15 تا 20 د قيقه در فر قرار د هيد تا لبه هاي خمير طلايي شود .  
نکته :
  
 1 ـ اين دستور 210 گرم کربوهيدرات ،120 گرم پروتئين ، 90 گرم چربي ، و 1680 کيلو کالري انرژي دارد . 
 2 ـ براي تهيه سس پيتزا اگر فرصت داريد مي توانيد فقط از گوجه فرنگي تازه استفاده کنيد به اين ترتيب که ابتدا پوست آن را گرفته ،خرد کنيد . در قابلمه اي يک قاشق غذاخوري روغن زيتون ريخته يک حبه سير را ريز خرد کرده تفت د هيد و قبل از اين که طلايي شود گوجه فرنگي را اضافه کرده و يک قاشق مربا خوري آويشن بريزيد و بگذاريد تا غليظ شود ( مي توانيد همراه سير ، پياز نيز اضافه کنيد ) . در آخر نمک و فلفل زده و استفاده کنيد . اگر فرصت نداريد يک عدد گوجه فرنگي را رنده کرده به همراه يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي ، يک قاشق غذا خوري سس کچاب ( سس گوجه فرنگي ) ، يک حبه سير رنده شده ، يک قاشق غذاخوري روغن زيتون و آويشن مخلوط کره و استفاده کنيد .  

 منبع:هنر آشپزي شماره 66