مواد لازم براي 5 نفر : 
  
 پرتغال : 3 عدد
 سيب : 2 عدد 
 کيوي : 2 عدد 
 انار : يک عدد 
 موز :3 عدد 
 کمپوت هلو : يک عدد
 کمپوت آناناس : يک عدد 
 آبليمو : يک چهارم پيمانه 
 شکر : يک قاشق چايخوري 
 گلاب 2 قاشق غذا خوري 
 آب کمپوت : يک دوم پيمانه  
طرز تهيه : 
  
 پرتغال ، کيوي ، سيب ، و موز به شکل مکعبي درشت خرد نماييد و در يک ظرف گود بريزيد . کمپوت آناناس و هلو را نيز مکعبي خرد کرده ، به مواد قبلي اضافه و مخلوط نماييد. انار را دانه کرده و به مواد قبلي بيفزاييد . ( اگر ميوه هاي ديگر نيز داريد به مواد بيفزاييد ) آبليمو ، شکر ، گلاب و آب کمپوت را با هم مخلوط کرده و به مواد بيفزاييد .  
نکته :
  
 1 ـ اين دستور 320 گرم کربوهيدرات و 1280 کيلو کالري انرژي دارد . 
 2 ـ چنانچه از موز و سيب استفاده مي نماييد بهتر است نيم ساعت قبل از سرو به سالاد بيفزاييد تا رنگ سيب و موز سياه نشود . 
 3 ـ سعي شود در رنگ هاي ميوه هماهنگي ايجاد شود .
 4 ـ مي توانيد داخل هندوانه را خالي کرده و سالاد ميوه را داخل آن قرار د هيد . 
 5 ـ چنانچه در فصل تابستان اين سالاد را آماده مي نماييد از ميوه هايي مثل توت فرنگي و ... نيز مي توانيد استفاده کنيد .  

 منبع:هنر آشپزي شماره 66