روش هاي مختلفي براي سوخاري کرد ن مرغ وجود دارد . مثلا با مزه دار کرد ن پودر نان و با سبزيجات معطر و استفاده از انواع پوشش ها مثل مغزها ، چيپس ها ، ذرت پرگ ، پنير و ... مي توانيد طعم هاي جديدي براي سوخاري کرد ن داشته باشيد . 
 بهترين سوخاري آن است که لايه ي بيروني آن ترد وداخل آن آب دار باشد . 
 مهمترين نکات براي به دست آورد ن نتيجه خوب اول برش مرغ ، دوم پودر سوخاري، سوم پوشش داد ن پودر سوخاري و چهارم پخت آن است . 
 براي برش مرغ ابتدا مرغ را بدون استخوان و پوست کرده مثلاً سينه مرغ را اگر بزرگ است از وسط به دو نيم کنيد و بعد آن را با قسمت صاف گوشت کوب بکوبيد تا نازک شود ( حدود نيم سانت ) . اين کار باعث مي شود تا قبل از اين که مغز گوشت پخته شود روي آن نسوزد اگر مرغ را ضخيم برش د هيد قبل از اين که مغز آن بپزد روي آن مي سوزد . 
 پس بهتر است آن رابه صورت اسکالوپ برش بزنيد . ( اسکالوپ در مجله شماره 63 آموزش داده شده است ) 
 پودر سوخاري راکه مهم ترين قسمت در سوخاري کرد ن است با ادويه و سبزيجات معطر مزه دار کنيد . بافت پودر سوخاري هم مهم است ؛ اگر درشت باشد حالت ترد تري به غذاي شما مي د هد . بهتر است پودر سوخاري را در منزل از نان هاي بيات تهيه کنيد که هم تازه تر است و هم مواد نگه دارنده ندارد . 
 1 ـ چربي هاي اضافه را گرفته و سينه را از طول به دو قسمت برش بزنيد . 
 2 ـ هر تکه از برش ها را مابين کيسه نايلوني قرار داده و با قسمت صاف گوشت کوب خيلي آرام بکوبيد تا به قطر دلخواه برسيد . 
 نان هايي که بعد از بيات شد ن در دست پودر مي شوند براي اين کار ايده آل هستند . 
 حتي نان هاي تست را بعد از بيات شد ن مي توانيد با دست به صورت پودر درآوريد و يا نان هاي حجيم را بعد از کمي خشک شد ن به صورت مکعب هاي يک اندازه برش زده و در خرد کن يا غذا ساز ريخته و به صورت پودر درآوريد . در غذا ساز مقدرا زيادي نان نريزيد چون در اين صورت پودر سوخاري شما يک دست نشده و ريز و درشت مي شود . 
 يا مي توانيد نان را در فر با درجه 180 درجه سانتي گراد حدود 10 تا 15 د قيقه خشک کنيد ( ولي تست نکنيد ) و بعد به صورت پودر درآوريد . 
 اضافه پودر سوخاري را حتماً در کيسه فريزر يا يخچال نگه داري کنيد تا طعم تازگي خود را از دست ند هد . 
 براي پوشش داد ن مرغ ، شما بايد تکه هاي مرغ را به سفيده تخم مرغ آغشته کرده و سپس درپودر سوخاري بغلتانيد . 
 اگر پودر سوخاري شما از نوع درشت بود ممکن است کمي سخت تر به گوشت بچسبد نگران نباشيد و خودتان با دست روي آن فشار د هيد و بعد از آن 20 د قيقه بگذاريد تا بماند ؛ اين کار باعث مي شود تا پودر سوخاري بهتر به گوشت بچسبد و موقع سرخ کرد ن کمتر جدا شود . 
 براي پخت مي توانيد ابتدا در يک تابه که روغن ريخته ايد يک طرف شنيتسل را سرخ کرده و سپس برگردانيد و ادامه پخت را در فر انجام دهيد . اين کار باعث مي شود تا روغن کمتري استفاده کنيد جون سوخاري روغن به خود جذب مي کند و يا با حرارت ملايم تمام پخت را روي گاز انجام د هيد .  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 مواد لازم براي شنيتسل مرغ :
  
 2 که سينه ي مرغ بدون استخوان و پوست را آماده کنيد 
 2 عدد سفيده تخم مرغ  / براي اين که مرغ را داخل آن بزنيد 
 2 قاشق مربا خوري نشاسته ذرت ( آرد ذرت ) r /> آب نصف يک ليمو ترش را مخلوط کنيد 
 يک پيمانه پودر نان 
 يک قاشق غذا خوري جعفري تازه خرد شده 
 يک قاشق مربا خوري فلفل سياه 
 و و رنده پوست يک ليمو ترش را با هم مخلوط کنيد و در  3 قاشق غذا خوري روغن زيتون سرخ کنيد . 
 مرغ را به صورتي که در تصوير توضيح داده شده برش د هيد . r /> سفيده هاي تخم مرغ ، نشاسته ذرت و آب ليمو ترش را با چنگال بزنيد و کنار بگذاريد . 
 پودر نان ، جعفري ، نمک ، فلفل و رنده ي پوست ليمو ترش رانيز در بشقابي جداگانه مخلوط کنيد مرغ را ابتدا در مخلوط سفيده تخم زده و سپس در مخلوط پودر نان بزنيد و سپس در هواي آشپزخانه بگذاريد 20 تا 30 د قيقه بماند تا خشک شود . 
 سپس روغن را در تابه ريخته و روي حرارت متوسط سرخ کنيد .  
منبع:هنر آشپزي شماره 66