جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


سيب زميني تنوري با سير و رزماري
-(44 Body) 
سيب زميني تنوري با سير و رزماري
Visitor 1595
Category: دنياي فن آوري
روغن زيتون  / يک چهارم پيمانه
4تا 5 حبه سير با پوست
يک قاشق غذاخوري رزماري تازه يا خشک را داغ کنيد .
يک کيلو سيب زميني پوست کنده و خرد شده را آب پز کنيد و با نمک و فلفل مزه دار کنيد .

طرز تهيه :
 

سيب زميني را پوست کند ه و درشت خرد کنيد و در آب نمک بگذاريد تا نيم پز شود سپس آب کش کنيد .
در اين موقع روغن زيتون و سير و رزماري را داغ کرده و در سيني فر بريزيد و با سيب زميني مخلوط کنيد و در فر 200 درجه حدود 20 د قيقه بگذاريد تا طلايي شود و کاملاً بپزد .
مي توانيد هر 10 د قيقه يک بار آن را هم بزنيد و در آخر فلفل سياه و نمک بپاشيد و کنار غذا سرو کنيد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image