مواد لازم براي 4 نفر :
  
 آلوي خورشي : 100 گرم 
 کدو حلوايي : يک کيلو گرم 
 روغن : 4 قاشق غذا خوري 
 مرغ پخته شده : 750 گرم 
 پياز داغ : 2 قاشق غذا خوري 
 نمک و فلفل : به ميزان لازم 
 شکر : 2 قاشق غذا خوري 
 آبليمو ترش : يک قاشق غذاخوري 
 رب گوجه فرنگي : يک قاشق غذا خوري 
 محلول زعفران : يک قاشق چايخوري 
 آب مرغ : 2 پيمانه  
طرز تهيه :
  
 آلو را از 2 ساعت قبل خيس کنيد . کدو حلوايي را به مدت 3 د قيقه با توان 100 در صد ( حداکثر ) در مايکروويو بگذاريد تا کمي نرم شود و بتوانيد به را حتي آن را پوست کنده و به دلخواه خرد کنيد . سپس کدو حلوايي را به روغن آغشته کرده و بدون در پوش به مدت 5 د قيقه با قدرت 100 درصد ( حداکثر ) درون دستگاه بگذاريد تا تفت بخورد . سپس مرغ ، پياز داغ ، آلو ، نمک ، ادويه و آب مرغ را به آن اضافه کنيد ( درون ظرفي گود ) و مجدداً آن را به مدت 20 تا 25 د قيقه با قدرت 100 درصد ( حداکثر ) با درپوش در دستگاه قرار دهيد تا خورش جا بيفتد . در 5 د قيقه آخر شکر ، آبليمو ترش ، رب گوجه فرنگي و محلول زعفران را اضافه کنيد .  
نکته : 
  
 1 ـ اين دستور 135 گرم کربوهيدرات ، 95 گرم پروتئين ، 70 گرم چربي ، و 1550 کيلو کالري انرژي دارد . 
 2 ـ ميزان شکر ، آبليمو ترش ، رب گوجه فرنگي و محلول زعفران سليقه اي مي باشد . 
 3 ـ مي توانيد به جاي مرغ از گوشت قلقلي استفاده کنيد . 
 4 ـ طرز تهيه مرغ در شماره هاي قبلي ذکر شده است . 
 5 ـ بهتر است رب را همراه کمي روغن يا کره 30 ثانيه با قدرت 100 درصد ( حداکثر ) در دستگاه بگذاريد تا تفت بخورد .  

 منبع:هنر آشپزي شماره 66