مواد لازم :
  
 کره : 200 گرم 
 پوست ليمو رنده شده : يک قاشق چايخوري 
 پودر قند 100 گرم 
 پودر کاسترد : 4 قاشق سوپخوري 
 آرد : 250 گرم تا 300 گرم 
 وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري 
 آرد ذرت : يک قاشق غذا خوري 
 زرده تخم مرغ : يک عدد 
 بيکينگ پودر : يک دوم قاشق چايخوري 
 طرز تهيه : کره و پودر قند را با پوست ليمو و وانيل بزنيد . زرده ي تخم مرغ را اضافه کرده ، پودر کاسترد ، آرد ذرت ، آرد و بيکينگ پودر را با مواد مخلوط کنيد . خمير را به صورت دلخواه ( مثلاً قالب نيلوفر ) قاب زد ه ، وسط آن پسته بگذاريد و به مدت 10 تا 15 د قيقه در طبقه وسط فر با د ماي 175 درجه سانتي گراد بپزيد . اين خمير چون پودر کاستر دارد زود سفت مي شود ، براي همين نبايد آرد زيادي اضافه کنيد ودر صورتي که خمير چسبنده بود در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد .  
نکته : 
  
 ـ چون پودر کاستر دارد زود سفت مي شود براي همين خيلي آرد اضافه نکنيد و در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد .  

 منبع:هنر آشپزي شماره 66