مواد لازم براي 15 عدد مافين :
  
 آرد گند م : 300 گرم 
 نمک : يک پنسه 
 بيکينگ پودر : يک قاشق چايخوري سر پر 
 شکر طلايي : 150 گرم 
 کرنبري : 150 گرم 
 تخم مرغ : يک عدد 
 وانيل خالص : يک پنسه 
 شير : 150 ميلي ليتر 
 روغن مايع : 125 ميلي ليتر  
مواد لازم براي تهيه کرم پنير خامه اي :
  
 پنير خامه اي : 50 گرم 
 پودر قند : 120 گرم 
 اسانس وانيل مايع : يک قاشق چايخوري 
 رنگ خوراکي دلخواه : به ميزان دلخواه  
طرز تهيه : 
  
 فر را روي حرارت 180 درجه ي سانتي گراد روشن کنيد . 
 داخل 15 عدد قالب مافين که هر کدام گنجايش يک دوم پيمانه آب را داشته باشد کپسول کاغذي انداخته ، کنار بگذارد آرد گند م ، نمک و بيکينگ پودر را با هم الک کرده ، شکر و کرنبري ها را با آن مخلوط کنيد . 
 در ظرف ديگري تخم مرغ ، وانيل ، شير روغن مايع را با هم مخلوط کرده ، سپس آن را توسط ليسک به خورد مواد خشک بد هيد . 
 سه چهارم تمام کپسول ها را با اين مواد پر کرده و در فر از پيش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت نيم ساعت بپزيد تا کاملاً پف کنند . پس از خنک شد ن ، با کرم پنير خامه اي تزئين نمائيد .  
طرز تهيه کرم پنير خامه اي :
  
 همه مواد را با هم مخلوط کنيد .  
نکته :
  
 1 ـ اين دستور بدون احتساب کرم ، 400 گرم کربوهيدرات ، 75 گرم پروتئين ، 185 گرم چربي و 3565 کيلو کالري در انرژي دارد . 
 2 ـ اگر شکر طلايي در دسترس نبود . به همان ميزان از شکر قهوه اي و يا 125 گرم شکر سفيد استفاده کنيد . 
 3 ـ به جاي کرنبري مي توانيد از انواع ديگر بري ها ( اعم از تازه و خشک ) استفاده نمائيد . کشمش ريز پلوئي هم جايگزين خوبي است . به بيان ديگر ، اگر مواد لازم براي تهيه ي خمير ، به جز کرنبري را مواد پايه ي مافين ساده بناميم . با 150 گرم ميوه ي تازه يا خشک به انتخاب خود مي توانيد نوع مافين را تغيير د هيد و مافين رابه نام آن بناميد . ( مثلاً مافين کشمش و گردو ) . 
 4 ـ کرنبري ( cranberry) نوعي ميوه ريز وحشي مثل زرشک است که طعم ترشي دارد . آن را خشک و شيرين مي کنند که طعم ترش و شيرين به آن مي د هد . شما مي توانيد از گيلاس و يا آلبالوي خشک بدون هسته نيز در اين کيک استفاده کنيد . / رزينا شمس  

 
 منبع:هنر آشپزي شماره 66