مواد لازم :
  
 تخم مرغ : 4 عدد
 آرد سفيد : 1 ليوان 
 روغن مايع: 1/4 ليوان چ
 شکر : 1/2 ليوان 
 بکينگ پودر : 1/2 قاشق چايخوري 
 وانيل :1/2 قاشق چايخوري 
 آب يا آب پرتغال : 1/4 ليوان  
آماده کرد ن مواد 
  
 تخم مرغ ، شکر و وانيل را با همزن برقي خوب هم زده تا مواد سفت و سفيد و کشدار شود . روغن مايع را افزوده و فقط يک دور با همزن هم مي زنيم . زياد نبايد هم زد زيرا پف کيک مي خوابد . 
 بکينگ پودر و آرد را از الک رد کرده و وارد مايع مي نماييم . در اين زمان آب يا آب پرتغال را کم کم به مايع افزوده و حتما باليسک هم زده تا گلوله اي در مايع نمايد . اگر زياد هم زده شود پف کيک مي خوابد و اگر کم هم زده شود گلوله هاي آرد در مواد باقي مي ماند . مخلوط کرد ن بايد با تدريج و با حوصله باشد . در انتها ، دو طرف تابه را چرب کرده و آنرا کمي گرم مي کنيم و مايع را درون آن مي ريزيم و تا 15 دقيقه اول درب آن را باز نمي کنيم . سپس 15 دقيقه طرف ديگر را روي حرارت گذاشته و سپس درب تابه را باز کنيد و بنابر سليقه آن را پشت و رو کنيد تا رنگ آن به ميزان دلخواه در آيد . 
 تابه در زمان پخت بد ن واشر باشد ولي درب آن را قفل کنيد . 
 زمان پخت 35 الي 40 دقيقه روي حرارت ملايم مي باشد . 

 
 منبع:هنر آشپزي شماره 66