مواد لازم : 
  
 کره : 140 گرم
 شکر قهوه اي : 200 گرم 
 آرد : 210 گرم 
 تخم مرغ : 2 عدد
 وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري 
 بيکينگ پودر : يک قاشق چايخوري
 نمک : يک هشتم قاشق چايخوري  
مواد لازم پنيري : 
  
 پنير خامه اي 170 گرم 
 شکر سفيد : 60 گرم 
 آرد : 2 قاشق سوپخوري 
 تخم مرغ يک عدد
 کره نرم : 30 گرم  
طرز تهيه مواد پنيري : 
  
 کره ، شکر و پنير خامه اي را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود . تخم مرغ و آرد را نيز اضافه نموده و مخلوط کنيد .  
طرز تهيه بلوندي : 
  
 کره و شکر قهوه اي را با همزن برقي زده ، سپس تخم مرغ ها و وانيل را اضافه کنيد . آرد ، بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و اضافه نماييد و با ليسک به خوبي مخلوط کنيد . 
 قالب مربع 23 سانتي را چرب کرده و کف و ديواره آن را با کاغذ روغني بپوشانيد . نيمي از مواد بلوندي را داخل قالب ريخته و سطح آن را صاف کنيد . سپس دو سوم از مواد پنيري را به صورت يکنواخت روي آن بريزيد و مواد بلوندي باقيمانده را اضافه کرده و سطح آن را نيز صاف نماييد . در نهايت باقيمانده مواد پنيري را هم داخل قالب ريخته و با نوک چاقو آن را به صورت مارپيچي با مواد بلوندي کمي مخلوط کنيد . قالب را در فر از پيش گرم شده با دماي 160 درجه سانتي گراد ، به مدت 40 دقيقه قرار د هيد . پس از پخت ، از فر خارج کرده و پس از خنک شد ن ، برش د هيد .  
نکته : 
  
 - اين دستور390 گرم کربوهيدرات ، 60 گرم پروتئين ، 233 گرم چربي و 3897 کيلوکالري انرژي دارد . 

 منبع:هنر آشپزي شماره 66