مواد لازم براي 4 نفر : 
  
 تخم مرغ : 8 عدد 
 جگر مرغ پخته : 100 گرم ، چرخ شده 
 مايونز : 2 قاشق غذا خوري 
 خيار شور : يک پيمانه ، رند ه شد ه 
 ماست چکيد ه : 3 قاشق غذا خوري 
 نمک ، فلفل و پودر سير : به مقدار لازم 
 سبزيجات معطر ( شويد ، ترخان ) : يک قاشق غذا خوري 
 روغن زيتون :يک قاشق غذاخوري
 زرشک ، جعفري و زيتون سياه : براي تزيين  
طرز تهيه :
  
 تخم مرغ ها را در حدي که کاملاً سفت شوند پخته بعد پوست آن ها را جدا کرده و هر کدام را از طول به دو نيم تقسيم کنيد . زرده ها را به آرامي خارج کرده بعد آن ها را در ظرفي با پشت چنگال له کرده و سفيده ها را کنار بگذاريد .جگر ، سس مايونز ، ماست چکيده ، خيار شور رنده شده ، نمک ، فلفل ، پودر سير و سبزيجات معطر که شامل شويد و ترخان مي باشد را اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنيد . با قلم مو مقداري روغن زيتون داخل سفيده هاي پخته تخم مرغ بماليد و مواد را در قيف با ماسوره درشت ريخته و داخل سفيده ها را پرکنيد و روي هر کدام رابا زرشک ، زيتون سياه ، و جعفري تزيين کنيد .  
نکته :
  
 1 ـ اين دستور 30 گرم کربوهيدرات ، 65 گرم پروتئين ، 80 گرم چربي و 1100 کيلو کالري انرژي دارد . 
 2 ـ در صورت استفاده از سبزيجات خشک بهتر است آنها را کف دست پودر کنيم . 
 3 ـ در صورت تمايل مي توان سس مايونز را حذف و يا به جاي آن از خامه استفاده کرد . 
 4 ـ مواد مياني اين نوع دلمه بايد کاملاً يک دست باشد .  

 منبع:هنر آشپزي شماره 66