مواد لازم :
  
 کره : دو سوم پيمانه 
 شکر : يک سوم پيمانه 
 وانيل شکري : يک چهارم قاشق چايخوري 
 آرد : يک و يک دوم پيمانه 
 بيکينگ پودر : يک قاشق چايخوري 
 فندق بوداد ه و آسياب شد ه : 2 قاشق سوپخوري 
 زرده تخم مرغ : 2 عدد  
طرز تهيه :
  
 کره و پودر قند را بزنيد تا کاملاً پوک شوند . زرد ه هاي تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنيد . وانيل ، پودر فندق ، آرد و بيکينگ پودر را اضافه کنيد . با قالب گرد قالب زده داخل طبقه ي وسط فر با حرارت 175درجه ي سانتي گراد به مدت 10 الي 12 دقيقه قرار د هيد بعد از سرد شد ن روي آن را با شکلات تزيين کنيد .  
نکته :
  
 1 ـ براي تزيين شيريني از رنگ هاي مختلف شکلات تخته اي استفاده کنيد . 
 2 ـ بعد از بو داد ن فندق پوست آن گرفته شود .  

 منبع:هنر آشپزي شماره 66